GSP.RO  »  ESPORTS  »  PLAYSTATION 5

VIDEO+FOTO Primele imagini cu noul controller special pentru PlayStation 5! Design futuristic + schimbări importante

Sony a publicat primele imagini cu noul controller DualSense, care a suferit ușoare modificări de look, adoptând un design asemănător cu cel al rivalilor de la Xbox. Noul controller va apărea pe piață odată cu noul PlayStation 5, la sfârșitul anului 2020. +5   FOTO
Sony a publicat primele imagini cu noul controller DualSense, care a suferit ușoare modificări de look, adoptând un design asemănător cu cel al rivalilor de la Xbox. Noul controller va apărea pe piață odată cu noul PlayStation 5, la sfârșitul anului 2020.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 aprilie 2020 20:23

Sony a publicat primele imagini cu noul controller DualSense, care a suferit ușoare modificări de look, adoptând un design asemănător cu cel al rivalilor de la Xbox. Noul controller va apărea pe piață odată cu noul PlayStation 5, la sfârșitul anului 2020. 

Hideaki Noshino, vice-președinte senior, a vorbit într-o postare pe blogul PlayStation despre îmbunătățirile pe care le-a primit noul controller: „Am adoptat feedback haptic care adaugă o varietate de senzații puternice pe care le veți simți atunci când vă jucați, cum ar fi conducerea greoaie a unei mașini prin noroi.

Am încorporat adaptive triggers-urile în butoanele L2 și R2 ale controller-ului DualSense astfel încât să puteți simți cu adevărat tensiunea acțiunilor, cum ar fi atunci când trageți de coarda unui arc pentru a lansa o săgeată”. 

În plus, DualSense va avea un microfon incorporat, astfel că vei putea comunica cu coechipierii fără a mai avea nevoie de o pereche de căști. 

+1 FOTO

Noul controller pentru PlayStation 5, încărcare wireless?

După publicarea primelor imagini cu noul controller au apărut și informații conform cărora acesta va putea fi încărcat wireless de către jucători. Sony deja lucrează la acest aspect, însă nu a confirmat încă implementarea tehnologiei și pe DualSense. Alte presupuneri făcute de gameri includ și posibilitatea de a măsura pulsul în timpul jocului, dar și apariția unui sistem de control vocal.

Citește mai multe știri despre ESports: 

Ronaldinho, exclus din FIFA 20?! EA Sports pregătește eliminarea brazilianului

Bale, Pogba sau Di Maria au primit carduri speciale. Promoția Birthday e spectaculoasă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează