GSP.RO  »  ESPORTS  »  ESPORT

Primul campionat de baschet 3x3 online eSport Arena Streetball va debuta la finalul lunii august

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 august 2020 15:54 / Actualizat vineri, 21 august 2020 15:57

Patru etape regulate și un turneu Master, care va reuni cei mai buni jucători vor alcătui competiția.

Gamerii vor avea posibilitatea să controleze superstaruri din liga profesionistă nord-americană precum LeBron James, Giannis Antetokounmpo, James Harden sau Kawhi Leonard pe modul Blacktop din jocul NBA2k20, iar competiția este deschisă atât utilizatorilor de Playstation cât și celor de Xbox One.

Cele patru turnee sunt programate după cum urmează: 26-30 august, 23-27 septembrie, 21-25 octombrie și 25-29 noiembrie, urmând ca turneul Master să se desfășoare la începutul lunii decembrie.

Înscrierile pentru primul turneu încep luni, 24 august, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro și se vor încheia marți, 25 august, la ora 22.00. Nu există o limită de participanți. Câștigătorii competiției vor fi recompensați cu premii care vor consta în: încălțăminte, pantaloni, tricou și un accesoriu și de asemenea vor primi periferice de gaming pentru calculatoare.

Meciurile din fazele finale vor fi transmise în direct pe conturile de YouTube și Facebook ale Sport Arena Streetball, iar cei care urmăresc partidele online vor avea șansa să câștige numeroase premii la concursurile organizate pe parcursul transmisiei.

"eSport Arena Streetball aduce la un loc comunitatea celor pasionați de e-sports și participanții la turneele Sport Arena Streetball astfel încât baschetul 3x3 să nu se oprească în această perioadă în care competițiile tradiționale nu se pot desfășura"
organizatorii evenimentului

CITEȘTE ȘI

Finala Ligii Campionilor începe mai devreme. Alaba și Ander Herrera se duelează în FIFA 20

Veste proastă pentru gameri » EA confirmă, FIFA 21 nu va avea niciun fel de crossplay

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează