GSP.RO  »  ESPORTS  »  PES 2020

România - Moldova în PES 2020 » Meci caritabil: poți cumpăra bilete virtuale și susține lupta cu coronavirusul

România - Moldova în PES 2020 // FOTO: FRF.ro
România - Moldova în PES 2020 // FOTO: FRF.ro

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2020 20:18

FRF organizează partida de PES sub sloganul „Meciul prieteniei, împreună împotriva pandemiei”, iar sumele obținute din vânzarea biletelor virtuale vor ajunge la cei ce luptă în prima linie cu coronavirusul, prin intermediul UNICEF.

„Federația Română de Fotbal te invită să încurajezi tricolorii din echipa națională de eFotbal calificată la eEuro și să contribui direct, prin intermediul fotbalului, la susținerea luptei noaste comune cu coronavirusul!”, este mesajul FRF.

Biletele virtuale se pot achiziționa pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui bilet virtual este de 10 lei și pot achiziționa oricâte bilete, până pe 15 aprilie, data partidei, inclusiv.

Din toate sumele încasate, UNICEF va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

„Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor”, scrie site-ul FRF.

FRF și UNICEF sunt parteneri în această campanie, iar Adrian Urma (căpitan) și Cristian Radu vor reprezenta echipa națională de eFotbal a României în PES 2020.

În august 2019, FRF și Federația Moldovenească au semnat un parteneriat, un acord de colaborare pe o perioadă de trei ani.

LPF organizează campionat de FIFA 20 cu echipele din Liga 1! Când e startul: se dispută câte o etapă pe zi

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  15 Aprilie 2020, 22:06

nu mai donati nici un leu, ca banii se duc unde nu trebuie....am auzit de la cineva ca 90% din sumele donate pt COVID19, se duc la influecnceri, doar 10% se duc la spitale. Toti care fac reclame , pt donatii si dinalea sunt influenceri. cel mai bine este sa NU DONATI BANI, ci sa mergeti la secretariatul unui spital din localitate sau (sunati la tel pt ex> sptitalul suceava) si intrebati ce au nevoie ca doriti sa faceti dinatii, iar ei va zic ce sa cumparaqti... asta e AJUTOR, nu bani...ca banii stim unde se duc....exact la si la copii care cersesc pt mancare...nu le dati bani ca "parintii"is prin apropiere ii pandesc si ii folosesc ei..daca le cumparati o placinta sau un sandwish, e altceva....ca doar copilu are nevoie de mancare nu de bani.....asa si cu DONATIILE.....FACETI-LE DAR NU IN BANI, ci in produse. eU N-AM DAT bani niciodata la nici un cersetor, ca nu de bani are nevoie ci doar de mancare si poate haine (care nu va trebuie), atat. Daca ii luati sampon, deodorant sau nush ce produse care nu il schimba in bine cu nimic, sunt fara rost, eventual le vinde pt mai nimic...cumparati sampon cu 10-15 lei si il vinde pe 5 lei (sasi ia o bere ;la 2 l)....GRIJA MARE...DE BANI.....ORICE AJUTATI DAR CU BANI, NU!!! hAI GAZU, HAI BAIETII

Vezi toate comentariile (1)
Comentează