GSP.RO  »  ESPORTS  »  ESPORT

Spectacol pe consolă la prima etapă eSport Arena Streetball! Un fost jucător de Euroligă a fost în competiție

Articol de GSP - Publicat luni, 31 august 2020 18:22 / Actualizat luni, 31 august 2020 18:26

După cinci zile de competiție, Raul Jurchescu din Timișoara la Playstation și Luca Huștiuc din București la Xbox au câștigat prima etapă a campionatului de baschet 3x3 online eSport Arena Streetball

Vlad Moldoveanu, fostul lider al naționalei României, care era prezent în jocul NBA2k pe vremea când evolua în Euroligă pentru Stelmet Zielona Gora din Polonia, a participat și el la turneu.

Evenimentul online a adunat la start peste 100 de participanți din 22 de orașe iar începând cu faza optimilor de finală. Valoarea totală a premiilor acordate a depășit 15.000 de lei.

Pentru Raul Jurchescu este a doua victorie într-un eveniment eSport Arena Streetball, în timp ce Luca Huștiuc este la primul succes într-un turneu de baschet 3x3 online pe console.

Aflați în plină pregătire pentru noul sezon din Liga Națională de Baschet, Vlad Moldoveanu de la CSO Voluntari și Alin Andrieș de la CSM Craiova s-au înscris în competiția de baschet 3x3 online.

Moldoveanu, fost lider al naționalei de baschet a României cu care a participat la Eurobasket 2018, a ajuns în sferturile de finală la Xbox, în timp ce Andrieș, care a făcut parte din naționala de baschet 3x3 a României, a părăsit competiția de Playstation în faza optimilor de finală.

„eSport Arena Streetball aduce la un loc comunitatea celor pasionați de e-sports și participanții la turneele Sport Arena Streetball astfel încât baschetul 3x3 să nu se oprească în această perioadă în care competițiile tradiționale nu se pot desfășura” organizatorii competiției

EA Sports a prezentat primele imagini video din FIFA 21, cu Kylian Mbappe, Erling Haaland și Joao Felix printre vedete

CITEȘTE ȘI

Acești „puști minune” vor fi la mare căutare în FIFA 21 » Pariurile gamerilor în noua variantă a jocului

Schimbarea prevăzută în FIFA 21 care poate face orice club la fel de bogat ca Manchester City

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează