GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Surpriză uriașă în FIFA 21! El este cel mai folosit jucător din Ultimate Team

Joe Gomez e cel mai folosit jucător în FIFA Ultimate Team
Joe Gomez e cel mai folosit jucător în FIFA Ultimate Team

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020 12:14 / Actualizat vineri, 20 noiembrie 2020 22:19

Unikrn, un cunoscut bookmaker pe eSports, a realizat o statistică pentru a afla care a fost cel mai folosit fotbalist în Ultimate Team, popularul mod de FIFA 21. 

Și a rezultat internaționalul englez, cu cardul lui de 83, utilizat în peste 4 milioane de echipe în toată lumea. Cum o apărare bună stă la baza succesului nu este de mirare că Gomez, cu valori de 82 la viteză și 83 la forță, reprezintă o variantă atât de căutată, în ciuda unui preț destul de crescut, 90.000 de monede. 

Joe Gomez, ales de milioane de jucători

Faptul că Premier League este cel mai popular campionat din lume reiese și din Ultimate Team, unde, pe lângă Gomez, mai apar 7 jucători în cel mai folosit „11” în Ultimate Team. Alisson, Paul Pogba, Anthony Martial, Marcus Rashford, Lucas Moura, Son și Aubameyang au fost în topul preferințelor jucătorilor de Ultimate Team. 

Lista e completată de 3 fotbaliști din La Liga, doi de la Real Madrid, fundașii Raphael Varane și Ferland Mendy, respectiv un jucător de la Barcelona, tot un francez, Ousmane Dembele. 

Citește mai multe știri din eSports:

„Colosul” Cloud9 părăsește Flashpoint pe ușa din dos

Cel mai bun jucător de League of Legends promovează varianta pe mobil

Playtech: BOMBĂ! Ce boală ar fi avut polițista care s-a împușcat în cap din Strehaia. Tânăra nu a vrut să audă de medici


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează