GSP.RO  »  ESPORTS  »  ESPORTS

Un fost căpitan de la Arsenal a primit un card de tip Flashback

Laurent Koscielny
Laurent Koscielny

Articol de GSP - Publicat joi, 22 octombrie 2020 15:14 / Actualizat joi, 22 octombrie 2020 15:39

Laurent Koscielny poate fi atrăgător pentru jucătorii care au deja monede multe. 

Actualul fundaș al celor de la Bordeaux este protagonistul ultimului card de tip Flashback, dedicat sezonului 2015-2016, când apăra tricoul celor de la Arsenal. Francezul primește un upgrade important, acum ajunge la 86 OVR, dar mai ales atributele la accelerație și la viteză, în general, sunt impresionante. Cum la capitolul defensiv stă foarte bine, Koscielny poate reprezenta un card foarte bun pentru cienva aflat în căutare unui fundaș cu care să betoneze apărarea. 

Cardul costă între 90.000 și 115.000 de monede

Din păcate prețul, între 90.000 și 115.000 de monede, este unul piperat pentru un fotbalist care nu poate fi schimbat și, în câteva săptămâni, vor apărea multe alte variante mai bune și mai rentabile. 

Dar cei care au început deja jocul cu multe monede și au nevoie de un fundaș francez, atunci nu au nimic de pierdut, din contră. Așa că provocările necesare nu vor reprezenta o problemă. 

Mai multe știri de eSports pe secțiunea dedicată, AICI!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează