GSP.RO  »  ESPORTS  »  FORTNITE

Un jucător de Fortnite a stârnit controversa sfârșitului de an

Un jucător de Fortnite a stârnit controversa sfârșitului de an
Un jucător de Fortnite a stârnit controversa sfârșitului de an

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 decembrie 2020 16:18 / Actualizat miercuri, 23 decembrie 2020 16:58

Gamerul i-a provocat rău pe fanii CS:GO și Valorant. 

Nu este un secret că între gamerii profesioniști există multă rivalitate, care de multe ori duce la controverse pe rețelele de socializare. Nu de puține ori un jucător profesionist capătă notorietate cu postări care aduc foarte multe reacții și pornesc discuții încinse. 

ZexRow a stârnit furia fanilor și jucătorilor de CS:GO

Probabil că asta a urmărit și Anthony „ZexRow” Colandro, un gamer profesionist de Fortnite, care a trimis „săgeți” către iubitorii de CS:GO și Valorant. „Este mult mai dificil să țintești în Fortnite, chiar ai nevoie de calități și reflexe bune. Jucătorii de CS:GO știu și ei asta” a fost mesajul care a stârnit furia tuturor. 

Printre avalanșa de mesaje, peste 500, s-au numărat și cele ale unor profesioniști din jocurile menționate. Cel mai concis a fost Ethan, jucător de Cs:GO la Evil Geniuses. „Când scrii prostii, stârnești reacții pe internet” a fost mesajul ironic trimis către ZexRow. 

Acesta a avut ultimul cuvânt și le-a trimis criticilor că a juca CS:GO, se simte ca „și când ar fi la concursuri de patinaj”. Probabil că această dispută va continua și în 2021. 

Citește AICI mai multe știri de eSports!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează