GSP.RO  »  ESPORTS  »  FIFA 21

Un mijlocaș din China a primit un card excelent

Un mijlocaș din China a primit un card excelent
Un mijlocaș din China a primit un card excelent

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 octombrie 2020 15:29 / Actualizat vineri, 30 octombrie 2020 16:19

Este o ofertă foarte bună pentru orice jucător. 

Anderson Talisca este un nume cunoscut pentru fanii fotbalului din Europa, după ce mijlocașul a impresionat în tricoul celor de la Benfica, dar apoi s-a transferat în China, momit de milioanele oferite de asiatici. 

Card de 84 OVR pentru Anderson Talisca

Acum mijlocașul ofensiv este cuprins în promoția Rulebreakers, care vine cu îmbunătățiri importante pentru o serie de fotbaliști. Noul lui card de 84, cu 4 stele la jocul cu piciorul mai slab și la skills, este unul excelent, nu îi lipsește în acest moment nimic pentru un jucător ofensiv. 

Iar prețul la care poate fi îndeplinit provocarea aferentă, undeva la 60-70.000 de monede, este unul excelent pentru un astfel de card. Singura problemă o reprezintă faptul că va fi greu de legat cu alți fotbaliști, pentru că nu sunt multe opțiuni valoroase din campionatul Chinei, dar chiar și așa Talisca poate fi o variantă agreabilă pentru gameri. 

Vezi AICI mai multe știri de eSports!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează