GSP.RO  »  FOTBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Ce a făcut Șumudică doi ani în paradis? „N-a stat o zi la plajă. Atunci pierdea mult timp în cazinouri”

Marius Șumudică +3   FOTO
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 16:39

Florin Iacob, unul dintre primii impresari români, a povestit la GSP Live un episod amuzant, cu Marius Șumudică (49 de ani) în prim-plan, pe vremea când evolua ca atacant, pentru Maritimo Madeira, la începutul anilor 2000. 

Șumudică a jucat timp de două sezoane în Portugalia, perioadă în care a bifat 7 goluri în 50 de meciuri. În direct la GSP Live, Iacob a dat mai multe detalii despre perioada lui Șumudică din Madeira, impresionantul arhipelag portughez.  

„Cea mai frumoasă cu Șumudică e când m-am dus în Portugalia să-l aduc înapoi la Rapid. Îl voia Rapidul foarte mult, iar el fiind rapidist convins s-a despărțit greu de Madeira. Atunci traversa o perioadă destul de dificilă din punct de vedere al activităților lui extrasportive, pentru că pierdea mult timp în cazinouri. Eram la Maritimo, un paradis acolo, și m-am dus să-l aduc înapoi. Țin minte că încă se antrena și aveam întâlniri cu președintele, cu directorul sportiv. Nu reușeam să ne înțelegem să reziliem contractul. Rapidul fixa o sumă, ei nu voiau... 

Am stat zile bune în Madeira și după ce terminam întâlnirile eu mergeam la plajă, iar el la antrenament. Vine într-o zi la mine și spune «Măi omule, măi, vrei să iei tot soarele de aici, de la Madeira? Eu în doi ani nu m-am băgat o dată în ocean». Aia a fost cea mai tare cu Șumudică. Un tip deosebit, păcat că a avut meteahna asta când era jucător, putea juca mai bine. După primul an la Maritimo, Benfica m-a contactat pentru el. Atunci nu a gestionat gloria cum trebuie”.  

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV Poveste incredibilă din vremea Cooperativei: „Am adus un scouter francez, dar meciul era blat. 1.500.000 $ am avut ofertă pe el”

EXCLUSIV VIDEO Ce a pierdut România: în locul lui Daum putea să vină un antrenor URIAȘ, care le-a antrenat pe Barca și Real!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează