GSP.RO  »  FOTBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Fost fotbalist la FCSB, acum a devenit vlogger. A filmat un clip cu Tamaș și Alibec: „Dacă mă bați, te sparg!”

tamas-chitosca-alibec
tamas-chitosca-alibec

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2020 11:34

Sebastian Chitoșcă (27 de ani), fostul mijlocaș de la FCSB, a vorbit în direct la GSP Live despre drama prin care a trecut, în urma căreia s-a lăsat de fotbal, și despre planurile sale de viitor. 

După ce a evoluat la echipe precum Ceahlăul Piatra Neamț, FCSB, Botoșani sau Universitatea Cluj, Chitoșcă a decis să pună capăt carierei de fotbalist la doar 26 de ani (DETALII AICI). Acum și-a deschis un canal de YouTube și în doar o săptămână a adunat peste 200.000 de mii de vizionări și peste 11.000 de abonați. 

„Eu jucându-mă pe calculator și având prieteni în acest domeniu, am fost sfătuit să mă apuc și eu, mi-au spus «Băi, de ce nu te apuci și tu? Încearcă, nu ai nimic de pierdut!» E extraordinar, am 7-8 zile de la primul clip postat pe YouTube și am deja 11 mii de abonați. Clipul meu în care povestesc de ce m-am lăsat de fotbal are 60.000 de vizualizări. Am foarte multe mesaje de susținere, nu am niciun comentariu negativ. Pe canalul meu, copiii pot regăsi challenge-uri de fotbal, cu actuali fotbaliști din Liga 1. Am de gând să fac o serie de clipuri cu sfaturi de la antrenori pentru cei mici care vor sa devină fotbaliști, interviuri cu foști fotbaliști importanți care pot da sfaturi altor jucători și live-uri cu FIFA20”. 

VLOG CU TAMAȘ ȘI ALIBEC 

Chitoșcă a filmat un video cu Denis Alibec, Gabriel Tamaș și XBRAXER (n.r. - un cunoscut youtuber de FIFA), în care au făcut diverse provocări pe terenul de fotbal. 

„Am fost la un sfârșit de antrenament. L-am sunat pe Gabi Tamaș și mi-a spus exact așa «Da fratele meu, cum să nu te ajut?». Gabi e un om extraordinar, cu un suflet mare. După ce am terminat antrenamentul și am făcut filmarea, mi-a spus «Ia băi ghetele și vino la antrenament!». Pentru mine, Alibec este cel mai talentat jucător din Liga 1 și cel mai bun atacant totodată. Eu îl cunosc pe Alibec ca fiind un băiat cu un psihic nu foarte puternic, e mămos. Toată lumea își face imaginea aceea de bad boy despre el, de rebel, dar nu este așa. Denis Alibec nu este un bad boy, este un tip extraordinar. Pune mult la suflet. FIFA joacă slăbuț. Am jucat un draft (n.r. - un mod de joc din FIFA) cu el în echipă, el mi-a zis «Dacă mă bați, te sparg!» I-am spus că nu, jucăm împreună, în aceeași echipă. Tamaș nu joacă FIFA, el m-a ajutat pe teren”. 

Citește și alte știri despre Sebastian Chitoșcă:

EXCLUSIV // Cum a ajuns un fost fotbalist de la FCSB să fie vopsitor auto » Acum e vlogger!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează