GSP.RO  »  FOTBAL  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Viorel Moldovan, aventură în Premier League: „Ce naiba caută sticlele astea de coniac în vestiar?”

Articol de - Publicat vineri, 27 martie 2020 13:47

Prezent la GSP Live, Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei, a povestit o întâmplare amuzantă din vestiarul lui Coventry, cu o sticlă de coniac în prim-plan. Se întâmpla chiar înaintea unui meci cu Chelsea, echipă la care atunci juca și Dan Petrescu.

Viorel Moldovan a evoluat pentru o scurtă perioadă la Coventry FC, în sezonul 1997-1998, unde a bifat doar 10 partide și un gol, în Premier League. 

„A fost primul meu joc la Coventry, jucam împotriva lui Chelsea și a lui Dan Petrescu, pe Stamford Bridge. În vestiar, pe o masă, am văzut două sticle de coniac și mă gândeam «Ce naiba caută sticlele astea aici?».

McAllister fiind căpitanul echipei, l-am întrebat ce e cu ele și mi-a spus «Ia și tu o gură, două, să vezi ce te încălzești. Nu vezi ce frig e afară?». Într-adevăr era destul de frig și bătea vântul. Jucătorii treceau, luau câte o dușcă și apoi au jucat”, a povestit Moldovan la GSP Live.

Moldovan a evoluat de-a lungul carierei la echipei precum Dinamo București, Rapid, Poli Timișoara, FC Nantes, Grasshopper sau Fenerbahce. 

175 de goluri și 12 pase de gola reușit atacantul în carieră

Citește alte știri din emisiunea GSP Live:

EXCLUSIV VIDEO Secundul de la EURO 2016 dă de pământ cu jucătorii naționalei: „Nici nu știau pentru ce sunt acolo. Iordănescu trebuia să asculte și de noi”

EXCLUSIV VIDEO Un titular de la CFR Cluj, declarații controversate după ce l-a refuzat pe Becali: „Dacă n-aveam școală, 100% semnam cu FCSB!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close