GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  DEZVĂLUIRI

Brazilianul Ronaldo a dat verdictul: „El va fi numărul 1 în fotbalul mondial!”

Articol de - Publicat marti, 01 februarie 2022 14:57 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 16:28

Brazilianul Ronaldo (45 ani) este de părere că francezul Kylian Mbappe (23 ani) are toate calitățile pentru a deveni cel mai important fotbalist din lume în anii următori.

Prezent în emisiunea de pe Twitch a fostului fotbalist italian, Christian Vieri, Ronaldo a dezvăluit pe cine consideră viitorul fotbalului mondial în anii imediat următori. Legendarul „Dinţos” s-a declarat a fi fan al lui Kylian Mbappe și a explicat de ce tânărul francez are toate atributele pentru a fi numărul 1 în lume.

Kylian Mbappe, favoritul lui Ronaldo

Mbappe a ieșit în evidență încă din 2017, atunci când atacantul francez impresiona pe toată lumea la AS Monaco, echipă alături de care câștiga titlul în Franța și ajungea până în semifinalele Uefa Champions League. Mbappe a confirmat și în sezoanele următoare la PSG, iar viteza și precizia pe care le arată, l-au făcut pe brazilianul Ronaldo să-l considere cel mai bun fotbalist din prezent.

„Este foarte puternic, are acea viteză incredibilă și mult sânge rece în fața porții. Toate aceste calități îl vor face pe Mbappe să devină numărul unu în fotbalul mondial”, a explicat brazilianul Ronaldo pentru Bobo TV

Sumele astronomice din fotbal, perfect normale prin ochii lui Ronaldo

Nu mai este de mult un secret că sumele din fotbal au ajuns la un nivel incredibil, însă fosta legendă a naționalei Braziliei este de acord cu acest trend, mergând pe ideea că fotbalul este un business până la urmă. 

Kylian Mbappe ar putea ajunge la Real Madrid din vară, iar dacă mutarea se va concretiza, superstarul francez va avea un salariu uriaș, dar Ronaldo nu vede o problemă din acest punct de vedere. 

Ultima zi de mercato în Europa, toate mutările » Transferul lui Mbappe la Real Madrid, confirmat de fratele fotbalistului! Barcelona, lovitură în ultima clipă
Mercato
Ultima zi de mercato în Europa, toate mutările » Transferul lui Mbappe la Real Madrid, confirmat de fratele fotbalistului! Barcelona, lovitură în ultima clipă

„Am citit știrea cum că e posibil ca Mbappe să meargă la Real Madrid și să câștiga 50 de milioane pe an. Din punctul meu de vedere, industria fotbalului crește atât de mult, încât este corect ca vedetele să primească din ce în ce mai mulți bani. Dacă s-a ajuns la acest nivel astăzi, este pentru că în trecut au fost jucători care au contribuit la acest aspect, așa cum a facut și generația mea”, a explicat Ronaldo.

160de milioane de euro valorează Kylian Mbappe, conform Transfermarkt.com, fiind cel mai valoros fotbalist din lume în prezent

151 goluri și 77 pase de golsunt cifrele lui Mbappe la PSG, în 200 de apariții pentru echipa din capitala Franței

Brazilianul Ronaldo, o adevărată legendă a fotbalului mondial

Brazilianul Ronaldo a încântat lumea fotbalului cu fentele și execuțiile sale, fiind considerat cel mai mare vârf al ultimilor 30 de ani. Deși des măcinat de accidentări, a câștigat aproape tot, mai puțin Liga Campionilor!

Ronaldo Luís Nazário de Lima. Pe scurt, Ronaldo. Brazilianul, nu Cristiano. „Il Fenomeno" sau „Grăsuțul" a fost pentru mulți cel mai bun atacant al ultimelor două-trei decenii. „Ca să-l oprești trebuie să-l împuști!", se plângea Miguel Angel Lotina, antrenorul lui Logrones, după ce echipa primise două goluri fără să înțeleagă ce i se întâmplă. 

„E inuman" și „De pe altă planetă" scriau ziarele din Spania și Italia după reușitele sale nemaipomenite. Demonstrație de tehnică, forță și viteză supersonică, dublate de un talent nepereche. O teroare continuă pentru fundașii adverși. 

S-a retras la aproape 35 de ani, după 18 sezoane de carieră, cu regretul că nu a câștigat Liga Campionilor. Nu apărătorii au reușit să-i stopeze cursele devastatoare, ci genunchii prea fragili.

62 de goluriîn 98 de jocuri are Ronaldo în națională, cucerind titlul mondial (1994, 2002), Copa América (1997, 1999) și Cupa Confederațiilor (1997)

352 de goluriîn 518 partide la echipele de club a marcat Ronaldo, cele mai multe pentru Real Madrid, 104 reușite în cele 177 de jocuri în blanco

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

„Umbra Messi” » Primul meci cu numărul 10, a 8-a oară fără gol în ultimele nouă jocuri! PSG eliminată de Nice din Cupa Franței

Bomba zilei! „Real Madrid s-a înțeles cu Mbappe” » Salariul e amețitor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cky33
cky33  •  01 Februarie 2022, 16:18

Din pacate e o declarație politică, pt a facilita transferul la Real. Mbappe si Haaland sunt fix la acelasi nivel.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează