GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  MONCHENGLADBACH - BAYERN 3-2

rezumat video Și nemții au probleme cu VAR-ul! Antrenorul lui Bayern s-a dus peste arbitri în vestiar după ultimul eșec: „O bandă de ramoliți”

Julian Nagelsmann a făcut scandal. Foto: Imago Images
Julian Nagelsmann a făcut scandal. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 19 februarie 2023 09:42 / Actualizat duminica, 19 februarie 2023 09:42

Antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann (35 de ani), s-a certat cu arbitrul Tobias Welz pentru eliminarea lui Dayot Upamecano (24), în minutul 8 al meciului pierdut la Borussia Monchengladbach (2-3). Specialiștii îi dau dreptate și arată cu degetul inclusiv spre VAR.

Julian Nagelsmann a făcut scandal, sâmbătă, la finalul meciului pierdut de Bayern la Monchengladbach (2-3). Antrenorul campioanei a intrat în vestiar, peste arbitri, și le-a cerut socoteală pentru „roșul” arătat lui Upamecano, în minutul 8, pentru un presupus fault asupra lui Plea, în situație de ultim apărător. 

Rapid, comunicat fără precedent după meciul cu Mioveni » Replică acidă a lui Mihai Stoica + Verdictul specialistului
Mioveni - Rapid 0-0
Rapid, comunicat fără precedent după meciul cu Mioveni » Replică acidă a lui Mihai Stoica + Verdictul specialistului

Julian Nagelsmann, antrenorul lui Bayern, s-a dus peste arbitri în vestiar după ultimul eșec

După două minute de parlamentări cu „centralul” Tobias Welz, Nagelsmann a ieșit nervos și a început să strige: „Dumnezeul meu!, Dumnezeul meu! O bandă de ramoliți!”. Mai târziu, în fața camerelor de luat vederi, el și-a explicat astfel reacția: „Arbitrul ține la decizia lui”.

Apoi, a detaliat: „Într-o asemenea situație, petrecută în fața careului, trebuie să fii sută la sută sigur că a fost fault. Din punctul meu de vedere, Upamecano doar și-a atins adversarul pe umăr, nu-l ține. Pe reluări se și vede că umărul lui Plea nu se mișcă nici măcar un milimetru. Poți lua ce decizie vrei, dar, apoi, măcar recunoaște: «Da, poate că a fost exagerată». El n-a recunoscut”.

VIDEO. Rezumatul meciului Borussia M'gladbach - Bayern Munchen (3-2)

Manuel Graefe, fost arbitru FIFA, este de aceeași părere: „VAR-ul unde a fost?!”

Fostul arbitru FIFA, Thorsten Kinhofer, consideră că „Upamecano nu trebuia să fie eliminat. Contactul cu Plea, care avea prim-planul, e minim, la nivelul umărului”.

Iar un alt fost arbitru FIFA, Manuel Graefe, este de aceeași părere: „I se poate întâmpla unui arbitru să supraestimeze un astfel de contact. Dar și Plea a căzut foarte târziu, se poate vedea pe imaginea originală. El se folosește de contactul minim fiindcă-și dă seama că nu va mai putea finaliza așa cum și-ar fi dorit. VAR-ul unde a fost?!”.

Upamecano m-a atins ușor pe umăr. Din cauza asta am căzut. De ce m-aș fi lăsat să cad? Rămâneam singur cu portarul.

- Alassane Plea, atacant Borussia Monchengladbach

Citește și:

Ancelotti, așa cum nu l-ai mai văzut » Acces de furie la adresa arbitrului

„Dibu” Martinez și-a enervat antrenorul: „Nu mi-a plăcut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  19 Februarie 2023, 12:52

Eliminare degeaba.Simulare de maidan.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Februarie 2023, 11:43

Botezat tu scrii articole pe care nu le citeste nimeni ...decat eu ...nu esti deloc popular ...

clubman
clubman  •  19 Februarie 2023, 11:31

Nu doar nemtii... Arbitrii fac legea cam peste tot, inclusiv in Anglia sau Spania ale caror campionate le urmaresc. Cel mai bine stau italienii, cu toate ca si ei au ''petrestii'' lor... Si ''Barbu'' este un fenomen cunoscut in fotbalul mare, alaturi de fratele ''Petrescu''...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează