GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  TRANSFER

Juventus trebuie să bage adânc mâna în buzunar pentru Morata » Suma uriaşă cerută de Atletico

Alvaro Morata
Alvaro Morata

Articol de - Publicat joi, 10 septembrie 2020 16:26 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 22:12

Andrea Pirlo, noul antrenor al lui Juventus, a cerut conducerii aducerea imediată a unui vârf de atac. Astfel, italienii au înaintat o oferta pentru Alvaro Morata, dar aceasta a fost respinsă imediat de conducerea lui Atletico Madrid.

După ce Gonzalo Higuain a fost deja anunțat de noul antrenor al torinezilor ca nu intră în planurile sale pentru sezonul viitor, Juventus încearcă să se miște repede pe piața transferurilor și să îl aducă pe Alvaro Morata. Conform Marca, oferta de 50 de milioane de euro a fost refuzată de Atletico Madrid, aceștia dorind pe atacant o sumă de 3 ori mai mare. 

Se pare că singura variantă prin care atacantul poate ajunge sub comanda lui Andrea Pirlo este achitarea clauzei de reziliere de 150 de milioane de euro. Atacantul spaniol a evoluat în ultimul an și jumătate la Atletico sub forma de împrumut de la Chelsea, aceasta cumpărându-l definitiv la finalul sezonului trecut în schimbul a 56 de milioane de euro.

Alvaro Morata a mai evoluat pentru Juventus în perioada 2014-2015, fiind coleg chiar cu actualul antrenor al echipei. Acesta a marcat 27 de goluri și a oferit 18 pase decisive în cele 93 de meciuri pentru bianconeri.

36 de milioane de euroeste cota de pe transfermarkt a lui Alvaro Morata

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Bayern îl pierde pe Ivan Perisic: "Am fost fericiţi să lucrăm cu el"

Francezii au cel mai tânăr jucător la națională din ultimul secol! Debut la doar 17 ani

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează