GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  ITALIA

Torino, oprită să joace » Lazio câștigă la „masa verde”, după ce Liga nu a amânat meciul!

Lazio - Torino nu s-a putut disputa la ora stabilită // foto: Guliver/gettyimages
Lazio - Torino nu s-a putut disputa la ora stabilită // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2021 17:20 / Actualizat marti, 02 martie 2021 22:48

Un nou caz Juventus - Napoli apare în Serie A! Și din nou rezultatul sau o eventuală reprogramare se va decide la Comisii. De data aceasta între Lazio și Torino.

Torino nu a primit acceptul de a ieși din carantina impusă de autoritățile sanitare până la miezul nopții, astfel încât nu s-a putut deplasa la meciul cu Lazio, prevăzut azi la 18:30 (ora locală). Liga italiană, întrunită într-un Consiliu de urgență la prânz, a decis să nu reprogrameze disputa după ce echipa lui Davide Nicola își amânase deja duelul cu Sassuolo, de vinerea trecută.

Fără Ștefan Radu, Lazio câștigă la „masa verde” cu Torino

La ultimul set de teste, au ieșit nouă pozitivi la COVID-19, între care 8 sunt jucători, inclusiv Belotti. Celelalte nume dezvăluite pe presa piemonteză sunt Bremer, Buongiorno, Murru, Singo, Baselli, și Linetty. Lazio, fără Ștefan Radu, s-a prezentat normal la stadionul Olimpico și va câștiga la „masa verde”, Toro urmând să conteste rezultatul (0-3) la comisii, cum a procedat cu succes Napoli.

Clasament Serie A:

Citește mai multe știri din Serie A: 

Anunț entuziasmant din Italia despre Valentin Mihăilă » Ce se va întâmpla cu jucătorul Parmei

Parma a greșit rețeta pentru Man! „Cu tot respectul pentru echipa de Seria A, trebuie spuse lucrurile astea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează