GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  INCIDENT

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Șocant: a căzut din picioare în mijlocul transmisiei live » Medicii i-au acordat îngrijiri la marginea terenului

Shaka Hislop a leșinat în direct pe transmisiune. Captură
Shaka Hislop a leșinat în direct pe transmisiune. Captură

Articol de - Publicat luni, 24 iulie 2023 11:25 / Actualizat luni, 24 iulie 2023 11:30

Fost portar în Premier League, acum comentator TV la ESPN, Shaka Hislop a leșinat înaintea amicalului Real Madrid - AC Milan, chiar în timpul unei transmisii live. „E conștient, vorbește, dar e prea devreme pentru un diagnostic”, a dezvăluit moderatorul Dan Thomas.

Incident șocant la amicalul Real Madrid - AC Milan (3-2), disputat în această dimineață la Pasadena. În timpul unei discuții transmise live, de la marginea terenului, reporterul ESPN Shaka Hislop, fost internațional Trinidad Tobago și portar în Premier League, a început să se clatine și a căzut în față, peste partenerul de discuție, Dan Thomas, și apoi la pământ.

Conflict în vestiar cu un actual analist TV: „Am simțit de la început că ceva nu este în regulă. Am aruncat cu un bidon!”
CONFLICT
Conflict în vestiar cu un actual analist TV: „Am simțit de la început că ceva nu este în regulă. Am aruncat cu un bidon!”

„Shaka Hislop e conștient și primește îngrijiri medicale”

ESPN a întrerupt imediat transmisia, pentru a reveni ulterior cu vești bune despre colegul în vârstă de 54 de ani: „E conștient și primește îngrijiri medicale”. O ușurare și pentru fani, dar mai ales pentru membrii familiei, care urmăreau desfășurarea partidei din fața televizorului. 

„Shaka e ok, vorbește. Cred că e un pic rușinat de ceea ce i s-a întâmplat. Nu e genul căruia îi place să se discute prea mult despre el”, a dezvăluit Thomas, la pauză.

Shaka Hislop a apărat 14 ani în Anglia

Moderatorul a ținut să precizeze că „e mult prea devreme pentru un diagnostic, dar cel mai important este că-i conștient și am vorbit și cu familia lui, cu soția. Important este că-i ok”. 

Șocant: a căzut din picioare în mijlocul transmisiei live » Medicii i-au acordat îngrijiri la marginea terenului
Shaka Hislop în tricoul lui Newcastle (1995). Foto: Imago Images

Născut în Anglia, în 1969, Hislop și-a început cariera fotbalistică la Reading, în 1992, și a petrecut 14 ani în Regatul Unit, apărând inclusiv la Newcastle, West Ham și Portsmouth, înainte de a se transfera la FC Dallas.

După numai un sezon în MLS, el a agățat mănușile-n cui, în 2007. De mai mulți ani se ocupă de pregătirea portarilor echipei Universității Quinnipiac, din Connecticut, lucrează ca analist pentru cotidianul The Guardian și ca reporter la postul ESPN.

Hislop a jucat în dubla Steaua - West Ham din 1999, în turul 2 al Cupei UEFA, 2-0 tur, 0-0 retur.

Citește și:

Au apărut primele imagini cu Dani Alves în închisoare, la 6 luni de la încarcerare

E oficial! Rămâne la Galatasaray și semnează pe 3 sezoane

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
GINTONIC23
GINTONIC23  •  24 Iulie 2023, 12:49

De ce stergeti trimiterea mea catre comentariile acestui clip video socant?.... am folosit vreun limbaj jignitor, inadecvat?... ne puneti pumnul in gura daca avem alte pareri decat cele dorite de sistem? :((( Nu sunteti corecti!... Pacat!

GINTONIC23
GINTONIC23  •  24 Iulie 2023, 12:22

Interesante comentariile acestui clip de pe Twitter

GINTONIC23
GINTONIC23  •  24 Iulie 2023, 12:17

https://www.youtube.com/watch?v=UN9NbKflsoQ

Vezi toate comentariile (4)
Comentează