GSP.RO  »  INTERNATIONAL  »  UNGARIA-ITALIA

Ce a spus Marco Rossi înainte de Ungaria - Italia: „Nimeni nu și-ar fi putut imagina ca Ungaria să facă o astfel de campanie”

Marco Rossi, selecționerul italian al naționalei Ungariei.
FOTO: Imago Images
Marco Rossi, selecționerul italian al naționalei Ungariei. FOTO: Imago Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2022 10:18 / Actualizat duminica, 25 septembrie 2022 13:57

Marco Rossi (58 de ani), selecționerul italian al echipei naționale a Ungariei, a prefațat partida pe care maghiarii o vor juca, luni seară, acasă, împotriva Italiei, în ultima etapă a fazei grupelor Ligii Națiunilor. 

  • Meciul Ungaria - Italia e luni, de la 21:45, în direct la Digi 2 și Prima Sport 2

Acesta a spus că nimeni nu s-ar fi așteptat ca naționala Ungariei să facă o campanie atât de bună în această competiție, în condițiile în care în grupă mai sunt repartizate și naționalele Germaniei și Angliei. 

Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghecampf: „Mă înjura cu mâinile la spate”
SCANDAL
Ce i-a arătat Anamaria Prodan pe telefon lui Reghecampf: „Mă înjura cu mâinile la spate”

Naționala maghiară se clasează pe prima poziție în grupă, cu 10 puncte adunate din 15 posibile. Ungurii au câștigat de două ori în fața Angliei (1-0 și 4-0), au remizat cu Germania (1-1), pentru ca apoi să o învingă și pe aceasta (1-0), și au pierdut numai în fața Italiei, la limită, scor 1-2. 

Marco Rossi: „Nimeni nu și-ar fi putut imagina ca Ungaria să facă o astfel de campanie”

Marco Rossi a declarat, în direct pentru Radio Napoli Centrale, că nimeni nu fi-ar fi putut imagina ca Ungaria să facă o astfel de campanie, având chiar șansa de a accede în fazele eliminatorii ale competiției: 

Nimeni nu și-ar fi putut imagina că Ungaria poate avea o astfel de campanie, având chiar șansa de a trece de faza grupelor. Am câștigat meritat 10 puncte, am învins de 2 ori Anglia și am câștigat și în fața Germaniei, dar am suferit în aceste meciuri. Ieri a trebuit să ne apărăm foarte jos, chiar dacă nu îmi place acest lucru, am fi putut de asemenea fi mai buni pe faza de construcție. 

- Marco Rossi

Marco Rossi: „Dacă joci împotriva Germaniei, Italiei și Angliei trebuie să iei în considerare că mingea va fi foarte puțin la tine”

Selecționerul italian al maghiarilor a vorbit despre ce înseamnă să joci împotriva unor naționale precum Germania, Anglia și Italia:

Atunci când joci împotriva Germaniei, Angliei și Italiei, trebuie să iei în considerare faptul că mingea va fi foarte puțin în posesia ta. Am putea pierde meciul cu Italia, ceea ce ar fi un lucru absolut normal. Am văzut prima repriza a Italiei din meciul contra Angliei și au făcut un joc foarte bun.

- Marco Rossi, selecționer Ungaria

Dacă va trece de faza grupelor, Ungaria se va alătura Croației, Portugaliei și Olandei în play-off

În cazul unui rezultat pozitiv obținut în fața Italiei, Ungaria se va califica în play-off-ul Ligii Națiunilor. Acolo pot da peste Croația sau Danemarca, una dintre ele venind din prima grupă, Portugalia sau Spania, echipe care vor avea meci direct în ultima etapă din grupa a doua, sau una dintre Olanda și Belgia, care se întâlnesc de asemenea în meci direct. 

VIDEO Andrei Burcă înaintea partidei cu Bosnia și Herțegovina: „Cine nu poate face față presiunii, nu are ce căuta aici”

Citește și alte articole din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo și-a spart nasul în meciul Portugaliei + Lovitură de teatru la Zaragoza: Elveția câștigă în Spania » Cum arată clasamentul

Ce nebunie! Ungaria câștigă în fața Germaniei după un călcâi de pe altă planetă al lui Szalai! Maghiarii, pe primul loc în „Grupa Morții”!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ardarik
ardarik  •  25 Septembrie 2022, 18:24

Ioan Chirilă / 1998: fotbalul maghiar a murit...oare?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează