GSP.RO  »  SPORTURI  »  

Fetele din lotul României de polo și antrenorul Vlad Hagiu sunt la spital! "Ni s-a făcut rău pe rând, ne-au zis că avem toxiinfecție alimentară"

Fetele, la începutul cantonamentului brașovean (Foto: h2opolo.ro)
Fetele, la începutul cantonamentului brașovean (Foto: h2opolo.ro)

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 23:31

UPDATE 1:50 O parte dintre sportivele lui Vlad Hagiu au fost preluate de un microbuz și duse la hotel în urmă cu puține momente. "Mai sunt și câteva care au rămas la spital", spun sportivele.

16 sportive și persoane din staff-ul lotului României de polo feminin U19, printre care și antrenorul Vlad Hagiu, au fost duse, vineri seară, la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov după ce mai multe dintre ele au acuzat o stare accentuată de rău

Acestea se aflau la Hotelul Olimpic din Poiana Brașov într-un cantonament înaintea Europenelor și, începând de aseară, au prezentat simptome de toxiinfecție alimentară.

"În clipa asta, doctorii ne-au spus că avem toxiinfecție alimentară, ne-au fost administrate vitamine și alte substanțe și, probabil, în jumătate de oră, ne vor da drumul. O singură fată s-a simțit mai rău și la spital", a menționat Beatrice Popescu, una dintre sportive.

"Și domnul Vlad Hagiu are branulă. Ne-a luat pe rând. Pe unele fete de aseară, apoi, ca într-un domino, pe mai multe. Suntem cazate la Olimpic din Poiană, dar nu știm dacă toxiinfecția am făcut-o de la mâncarea de acolo.

Părerile sunt împărțite. Unele fete spun că de la mâncarea de aseară, frigărui, altele de la o supă de pui mâncată la prânz, altele zic că de la apă, sunt mai multe versiuni", a conchis Beatrice.

"Din fericire, totul este bine acum. Ne întoarcem în Poiană. Pe 7 dintre fete le-au luat doar pentru a le face un control amănunțit, fără să le fi fost rău.

Chiar nu știu ce s-a întâmplat, de la ce, nu pot să îmi dau acum cu părerea. Că a fost de la apa de sus, de la Postăvaru... Nu îmi dau seama", a punctat și antrenorul Vlad Hagiu.

Lotul României de polo feminin U19 va participa, în septembrie, la Campionatele Europene de polo de la Haga, din Olanda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  30 Iulie 2016, 05:46

Pe stramutatii dezradacinati patriotii veritabili nu ii intereseaza nepatriotii romanii din Romania si nici suferinta lor .

omidiu
omidiu  •  30 Iulie 2016, 00:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close