GSP.RO  »  SPORTURI  »  TIR

Laura Coman, aur la Campionatul European de Tir!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 16:45

Laura Coman este de azi noua campioană europeană la proba de puşcă 10 metri aer comprimat din cadrul Campionatului European de Tir de la Osijek, Croaţia. Este vorba despre aceeași probă la care Alin Moldoveanu a luat aurul la Olimpiada de vară din 2012, la Londra. 

  • de Andrei Stroe

Sportiva de la CS Dinamo le-a devansat pe elveţianca Nina Christen şi pe austriaca Franziska Peer.

Roxana Sidi (CSA Steaua) s-a calificat şi ea în finală, terminând competiţia pe locul al 6-lea.

Antrenată de Olimpiu Marin, Laura Coman s-a calificat şi în finala pe echipe de mâine alături de Eliza Molnar (CS Dinamo) şi Roxana Sidi (CSA Steaua). 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
fibra
fibra  •  23 Martie 2019, 22:47

Toate felicitările pentru cea mai bună din Europa,Laura Coman! Mai scrieți și despre sportivi și sporturi care obțin rezultate internaționale . Mai puțin cu tatuațiI ,gelatii și "bombele " de lângă ei oribile.

rocky2
rocky2  •  23 Martie 2019, 18:01

Bravo Laura! Bravo campioanei noastre care face cinste tarii noastre, nu ca fotbalistii cei supermediatizati, dar care ne fac doar de ras!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  23 Martie 2019, 17:22

Exceptional rezultat. Din pacate pentru mine nu stiam ca avem o tragatoare de acest nivel intr-o proba olimpica. Am descoperit ca e detinatoarea recordului european al probei (stabilit anul trecut, in Mexic), ca echipa este si ea campioana european en-titre, deci cu sanse de a repeta performanta anul acesta... Pe vremea lui Corneliu Ion si Sorin Babii parca presa vorbea mai mult despre tir.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează