GSP.RO  »  SPORTURI  »  EVENIMENT

Olivier Marteel va arbitra gala la care participa proaspătul campion mondial la snooker Mark Selby!

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2016 18:57

Pe 22 Mai 2016, Circul Globus va fi gazda galei demonstrative Best Of Snooker. Se anunta a fi un eveniment de exceptie, avand in vedere ca mari nume se vor reuni intr-o singura seara sub cupola Circului Globus!

Campionul Mark Selby va intalni la Bucuresti alte doua staruri ale snookerului - numarul 3 mondial si numarul 5: Judd Trump si Neil Robertson! Gala demonstrativa va fi prezentata de Bogdan Gamaleţ iar meciurile vor fi arbitrate de Olivier Marteel.

Olivier Marteel este nascut pe 10 Mai 1969 in Nieuwpoort si este primul belgian care a arbitrat o finala de cupa mondiala. Olivier Marteel s-a intalnit chiar in urma cu putin timp cu unul dintre cele trei vedete ale serii de 22 mai, Marteel oficiind partida dintre Neil Robertson si Michael Holt.

In cadrul Campionatului Mondial de anul acesta, Marteel a mai arbitrat si partidele dintre Stephen Maguire si Alan McManus, Anthony McGill si Marco Fu, semifinala dintre Alan McManus si Ding Junhui, in finala de anul acesta celebrul arbitru avand rolul de scorer.

Printre meciurile importante arbitrate se numara finala Campionatului Mondial din 2015, finala World Granx Prix, finala Australian Goldfields Open, finala Mastersului German, semi-finala Campionatului Mondial din 2014.

Mark Selby va veni la Bucuresti cu trofeul castigat in urma cu cateva zile la Campionatul Mondial de Snooker, unde a devenit pentru a doua oara campion mondial. El deja detinea titlul de „numarul 1 mondial”, trofeul de la CMS venind sa intareasca ideea ca Selby este noul erou al fanilor snookerului.

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează