GSP.RO  »  SPORTURI  »  SNOOKER

Tablou complet pentru sferturile European Masters I Selby si Trump au fost “extraterestri”! Programul zilei de vineri

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2016 12:08

Campionul mondial in exercitiu, Mark Selby, a inchis joi seara lista jucatorilor calificati in sferturile de finala European Masters, la capatul unei zile a patra in care cele doua sesiuni au oferit meciuri contrastante: la pranz - doua dueluri ajunse in joc decisiv, iar seara – doua partide castigate la zero de favoriti.

Mark Selby, Judd Trump, Mark Davis si Anthony McGill li s-au alaturat pe tabloul celor mai buni opt lui Ronnie O’Sullivan, Neil Robertson, John Higgins si Alfie Burden, care isi asigurasera prezenta in sferturi inca de miercuri.

Mark Davis si-a stabilit o intalnire de foc cu “Racheta” O’Sullivan, dupa o revenire spectaculoasa in fata lui Liang Wenbo. Condus in permanenta pe tabela, pana la 3-3, sportivul de 44 de ani care in urma cu cativa ani a fost la un pas sa renunte la sportul cu tacul pentru un job de birou, a avut sansa in jocul al saselea, atunci cand un contact imperfect la bila maro l-a stopat pe Wenbo din drumul spre sferturi. Davis a raspuns cu lovituri calculate si a impins partida in decisiv, acolo unde a dat o replica de top, depasind break-ul de 103 puncte realizat de Wenbo in frame-ul al treilea, cu o vizita castigatoare de 107 puncte.

Cu acelasi scor de 4-3, Anthony McGill (25 ani) a castigat optimea tinerilor jucatori, in fata lui Scott Donaldson (22 ani). Scotianul va juca, vineri, pentru un loc in semifinale, cu australianul Neil Robertson.

Judd Trump a deschis sesiunea de seara cu o evolutie fantastica in fata lui Andrew Higginson si va incerca, vineri, sa repete evolutia convingatoare in fata lui John Higgins. "Asul din pachet" a fost de neoprit la masa de snooker, reusind break-uri de 61, 94 si 118 puncte (in jocul al treilea), pentru un scor general de 4-0.

Mark Selby l-a urmat pe Trump si in arena, si in sferturile de finala European Masters, si in topul celor mai clare victorii din optimi. "Bufonul" a inchis partida disputata importiva lui Barry Hawkinks cu un scor identic, 4-0, stabilind un duel pentru careul de asi cu surprinzatorul sfertfinalist, Alfie Burden.

Meciurile zilei de vineri:

13:00 Judd Trump – John HIggins
14:00 Mark Selby – Alfie Burden
19:00 Ronnie O’Sullivan – Mark Davis
20:00 Neil Robertson – Anthony McGill

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează