FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, OLD BOYS

DINAMO - RAPID, OLD BOYS // FOTO + VIDEO // Spectacol la meciul caritabil din „Ștefan cel Mare” : legendele lui Rapid au învins clar Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 07 iunie 2019 20:18

Dinamo '90 și Rapid '99, două dintre cele mai puternice echipe din istoria fotbalului românesc, s-au înfruntat vineri, într-un meci caritabil disputat în„Ștefan cel Mare”. Giuleștenii s-au impus cu 4-1. 

  • Meciul caritabil a avut drept scop stângerea de fonduri pentru Gabriel Bălăcean, un copil de 15 ani care se luptă cu o malformație genetică. 
  • Se pot face donații prin SMS la numărul 8828 cu textul «GABRIEL»

A fost o încleștare spectaculoasă, foștii jucători ai celor două echipe oferind câteva momente deosebite de joc. Giuleștenii, conduși de pe bancă de Răzvan Lucescu, au dominat net partida și s-au impus după golurile lui Mugurel Buga, Daniel Niculae, de două ori, și Răzvan Raț. 

Dinamo - Rapid 1-4
Au marcat: Ilyes a.g. '26 /  Buga '11, D. Niculae '25, '66 Raț '46

Echipele de start: 

Dinamo: Stelea - Petre, Kiriță, Mihali, D. Florea, Dănciulescu, Lupescu, Lupu, Iftodi, Marica, Niculae
Rezerve: Prunea, Andone, Mărgăritescu, Răducioiu, Zicu, S. Moga, G. Răduță, C. Munteanu
Antrenor: Mircea Lucescu

Rapid: D. Coman - I. Voicu, Dulca, Maftei, Raț, Bădoi, Ilyeș, I. Goanță, Bolohan, Buga, D. Niculae
Rezerve: Nedelcu, Șt. Nanu, Bundea, D. Lupu, N. Răducan, Mutică, Butoiu, D. Chiriță, F. Motroc, V. Caciureac
Antrenor: Răzvan Lucescu

O imagine pentru istorie

Cadru istoric surprins de reporterul GSP.ro: Cornel Dinu, alături de Mircea și Răzvan Lucescu: 

Suporterii lui Dinamo: „negoiță, să ai soarta lui Turcu! ”

Suporterii lui Dinamo au stricat meciul caritabil: aceștia au scandat lozinci anti-Ionuț Negoiță și anti Bogdan Bălănescu. În plus, numele lui Mircea Rednic, legendă care azi nu e prezentă la meci, a fost scandat la scenă deschisă. 

„Venim noaptea ca hoții, asta să știi!” și „Să ai soarta lui Turcu” au fost lozincile reprobabile cu care ultrașii l-au atacat pe Negoiță. 

În plus, au existat și scandări vulgare la adresa rivalei Steaua, dar și la adresa familiei Becali. 

Mircea Lucescu, fost antrenor la Dinamo și Rapid, a fost vizibil deranjat de reacțiile suburbane ale galeriei dinamoviste: „E rușinos ce se întâmplă!”, a spus Il Luce.

 

 
update 17:50

Întâlnirea istorică dintre Cornel Dinu, Răzvan Lucescu și Mircea Lucescu a fost surprinsă de reporterul GSP.ro aflat la stadion. 

Numeroși foști jucători de calibru au fost prezenți pe teren: Ioan Andone, Ionuț Lupescu, Marica, Florentin Petre, Giani Kiriță, Ionel Dănciulescu, Stelea, Câmpeanu, Cătălin Munteanu, Răducioiu, Lupu, Iftodi, Sabău și rapidiștii  Dulca, O. Maier, Măldărășanu, Ganea, Stanciu, Raț, și Dani Coman Coman.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  07 Iunie 2019, 20:22

La anu promoveaza si ne luam revansa! Forza Dinamo!

ionut.07
ionut.07  •  07 Iunie 2019, 19:52
Postat de jalabert pe 07 Iunie 2019, 19:33

auzi ma la agarici, vor de pomana stadion. puneti osu la munca, sariti cu banul si se face.

In afara unor injuraturi, amenintari si mesaje tampite pe Facebook, a venit cineva cu un proiect serios? Proiectul lui Razvan Oprea era realizabil, dar tot ei s-au opus.

jalabert
jalabert  •  07 Iunie 2019, 19:38
Postat de ionut.07 pe 07 Iunie 2019, 19:22

Suporterii lui Dinamo nu trebuie sa se identifice cu acesti golani din PCH. Ei sunt doar un instrument de manipulare. Cand actorul Razvan Oprea a initiat acel proiect, tot ei au fost cei care s-au opus, spunand ca in spatele proiectului e Nicu Badea. Evident ca au facut tot ce au putut ptr a opri acel proiect. Tot ei il laudau pe Negoita ca, daca nu era el, Dinamo ajungea precum Rapidul. Si exact asa era. Da, Dinamo are nevoie de un patron care sa investeasca, dar pana acum nu a venit nimeni, iar acelui proiect, destul de serios, ei s-au opus. Iarasi erau mari poeti pe Facebook, numindu-l pe Oprea "un actor grabit" si alte cele. Cat despre Rednic, cel care ii manipuleaza acum, pentru a o baga pe fata lui la carma clubului, el era mai mult patron decat antrenor. A adus jucatori mai slabi decat cei care au plecat. Mult mai slabi. Zenke e, de ex, mai slab decat Gicu Grozav, iar Christovao e la fel ca Axente. Nu mai spun ca a adus jucatori doar pentru 3-4 meciuri, pe care ii dadea afara, clubul suportand inca 2-3 salarii pentru a rezilia contractele. Un management total defectuos. Acum se vaita ca nu avea buget. Pai, Bratu sau Niculescu au avut buget? In plus, de ce nu a spus asa de la inceput. El a luat echipa de pe 7 si a lasat-o pe 9. Cat despre mandatul trecut, jucatori precum Mevlija, Palici sau Gnohere au fost adus de Florin Manea ptr alte echipe (primii 2 ptr CSU, iar ultimul pentru Petrolul) si, in urma neintelegerii cu echipele respective, au ajuns ulterior l

ai luat fix atitudinea fecesebistilor fata de peluzarii sud

Vezi toate comentariile (6)
Comentează