NEWSLETTER  »  AGENDA SPORTIVĂ A SĂPTĂMÂNII 1-7 MAI 2023

Decisive pentru titlu în Liga 1 și calificarea în Final Four la handbal feminin

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2023 07:00

Am adunat pentru voi în acest newsletter cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii care abia a început. În „meniu" avem noi bătăli incendiare în play-off-ul Ligii 1, meciurile cu calificarea pe masă în Liga Campionilor la handbal feminin, Formula 1 și multe altele. Totul, mai jos.

LUNI, 1 mai

Play-off Liga 2 / 17:30 / Gloria Buzău - Dinamo. Ambele echipe mai au șanse matematice la promovarea directă, dar, realist, țintesc barajul.

Decisive pentru titlu în Liga 1 și calificarea în Final Four la handbal feminin

Play-off Liga 1 / 21:30 / Rapid - CFR Cluj. După ce i-a dat o grea lovitură FCSB-ului etapa trecută, trupa lui Mutu are ocazia să mai facă o victimă în lupta la titlu.

Premier League / 22:00 / Leicester - Everton. Un meci care poate însemna salvarea. Două echipe aflate în zona retrogradării. Cine va scăpa? Sau vor pica amândouă în Championship?

MARȚI, 2 mai

LaLiga / 20:30 / Barcelona - Osasuna. Catalanii par evadați spre primul titlu după patru ani. Va fi și întâiul campionat câștigat de Xavi ca antrenor.

Premier League / 22:00 / Arsenal - Chelsea. După patru jocuri la rând fără victorie, în care a primit două, trei și patru goluri, Arsenal are încă o confruntare incendiară. Titlul se îndepărtează.

LaLiga / 23:00 / Real Sociedad - Real Madrid. "Los Blancos" sunt cu gândul mai mult la Champions League. Iar Sociedad are un singur obiectiv: Top 4. Foarte probabil, își va împlini misiunea.

MIERCURI, 3 mai

Premier League / 22:00 / Manchester City - West Ham. "Cetățenii" sunt irezistibili în acest final de campionat. Toți adversarii par învinși în Premier încă de la vestiare.

JOI, 4 mai

Decisive pentru titlu în Liga 1 și calificarea în Final Four la handbal feminin

Serie A / 21:45 / Udinese - Napoli. 33 de ani, de la Diego Maradona, a așteptat Napoli să câștige Serie A. Acum e campioana Italiei, pe stadionul "Diego Maradona".

VINERI, 5 mai

HOCHEI PE GHEAȚĂ / Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A / 14:30 / Polonia-România. Ultimul meci pentru naționala masculină la Nottingham, acolo, unde cele șase echipe luptă pentru promovarea în divizia de elită a CM 2024, unde merg primele două clasate, iar echipa de pe ultimul loc retrogradează în Grupa B.

SÂMBĂTĂ, 6 mai

Serie A / 16:00 / Milan - Lazio. Rossonerii, campionii sezonului trecut, nu mai pot spera acum decât la un loc în Top 4. Pentru Lazio, același Top 4 e un mare pas înainte. În 2022 au fost pe 5.

Premier League / 17:00 / Manchester City - Leeds. Altă cavalcadă așteptată pe Etihad. Oaspeții speră să ia cât mai puține goluri de la Haaland și City.

Serie A / 19:00 / Roma - Inter. Sâmbătă, 29 aprilie, Roma a înfruntat-o pe Milan acasă. După o săptămână, și Inter vine pe Olimpico pentru confruntarea cu giallorossii.

Bundesliga / 19:30 / Bremen - Bayern. Și totuși, chiar și într-un sezon ca un roller coaster, cu multe momente de cădere, Bayern poate fi campioană și a 11-a oară la rând!

Play-off Liga 1 / 21:30 / Farul - Rapid. Serie de speriat giuleștenii a echipei lui Hagi acasă: 7 victorii consecutive! În ultimele 6 dueluri directe, alb-vișiniii nu au reușit să câștige nici măcar o dată.

Ligue 1 / 22:00 / Lens - Marseille. Dacă Parisul e la un pas de alt titlu, Lens și Marseille se vor duela pentru locul 2, care asigură participarea în grupele Champions League.

Cupa Spaniei / 23:00 / Real Madrid - Osasuna. Madrilenii vor a 20-a Copa del Rey în finala de la Sevilla. Osasuna o vrea pe prima!

CICLISM / Turul Italiei / Primul mare tur al anului debutează, azi, la Fossacesia Marina, cu un contratimp individual și se încheie pe 28 mai la Roma.

Decisive pentru titlu în Liga 1 și calificarea în Final Four la handbal feminin

HANDBAL / Liga Campionilor, sferturi de finală / 17:00/ Vipers Kristiansand-CS Rapid București. Eliminare sau califcare spectaculoasă? Aceasta este întrebarea pentru campioana României.

DUMINICĂ, 7 mai

Premier League / 18:30 / Newcastle - Arsenal. Parcă toate meciurile dificile s-au îngrămădit spre sfârșitul campionatului pentru "tunari". Încă o deplasare furtunoasă.

Bundesliga / 18:30 / Dortmund - Wolfsburg. Borussia nu a învins la Bochum, aflată în spatele clasamentului. Wolfsburg va fi o barieră și mai înaltă pentru Dortmund.

Play-off Liga 1 / 21:00 / CFR Cluj - Universitatea Craiova. Un nou duel incendiar în Gruia, care pe care în lupta pentru titlu și cupele europene.

Decisive pentru titlu în Liga 1 și calificarea în Final Four la handbal feminin

Formula 1 / 22:30 / Miami Grand Prix. A cincea etapă a sezonului se desfășoară în luxosul Miami.

JUDO / Campionatele Mondiale / Azi, debutează la Doha cea mai importantă competiție a judo-ului, iar România participă cu nouă reprezentanți.

HANDBAL / Liga Campionilor, sferturi de finală / 17:00 / CSM București - Team Esbjerg. Echipa antrenată de Adi Vasile caută prezența în Final Four pentru a patra oară în fața propriei galerii.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează