NEWSLETTER  »  AGENDA SPORTIVĂ A SĂPTĂMÂNII 28 NOIEMBRIE - 4 DECEMBRIE

„Finalele” din grupele Mondialului + Revine Liga 1

Articol de GSP - Publicat luni, 28 noiembrie 2022 07:00

Am adunat pentru voi în acest newsletter cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii care abia a început. În „meniu" avem dueluri decisive pentru calificare în grupele Mondialului, derby-uri în Liga 1 după pauza de două săptămâni și multe altele. Totul, mai jos.

LUNI, 28 noiembrie

MONDIAL / Camerun - Serbia / 12:00. Spulberați de brazilieni, sârbii n-au altă șansă. Trebuie să-i bată pe camerunezi, cei mai slabi adversari din grupă.

MONDIAL / Coreea de Sud - Ghana / 15:00. De aici poate ieși surpriza. Un egal nu avantajează pe nimeni. Cine va fi mai bun? Son sau duetul fraților Ayew?

MONDIAL / Brazilia - Elveția / 18:00. Chiar și fără Neymar și Danilo, jucătorii lui Tite ies pe teren pentru a doua victorie în seria G. Nici elvețienii nu sunt de nivelul lor.

MONDIAL / Portugalia - Uruguay / 21:00. Derbyul grupei H. Cu încă un succes, Ronaldo e deja în "optimi". În fața veteranului lusitan sunt însă alți veterani: Suarez-Cavani. Orice se poate întâmpla.

„Finalele” din grupele Mondialului + Revine Liga 1

MARȚI, 29 noiembrie

MONDIAL / Olanda - Qatar / 17:00. Batavii s-au încurcat în meciul cu Ecuador, dar e imposibil să nu bată Qatarul la diferență mare. Și au prima șansă la locul 1.

MONDIAL / Ecuador - Senegal / 17:00. O partidă pentru locul 2. Cine câștigă trece de grupe. La egal, sud-americanii sunt în "optimi".

SUPERLIGA / Chindia - CSU Craiova / 19:00. Revin meciurile din Liga 1. Restanța din etapa a 6-a îi găsește pe olteni decimați înaintea duelului cu trupa imprevizibilă a lui Petrea.

MONDIAL / Țara Galilor - Anglia / 21:00. Într-o grupă în care limba principală e engleza, Kane pare cu cel puțin un metru în fața lui Bale în drum spre fazele eliminatorii.

MONDIAL / Iran - SUA / 21:00. Un meci de risc maxim. Dacă înving, iranienii vor reuși o performanță istorică: pentru prima oară în "optimile" Mondialului!

MIERCURI, 30 noiembrie

MONDIAL / Tunisia - Franța / 17:00. "Cocoșii" și-au luat zborul spre "optimi". Au fost primii calificați din grupe. Ce mai vor acum? 9 puncte din 9. Dar, atenție, vor menaja titularii!

MONDIAL / Australia - Danemarca / 17:00. Cu un punct după două meciuri, danezii trăiesc periculos. "Vikingii" promit o luptă teribilă în ultimul meci. Vor scăpa "cangurii"?

SUPERLIGA / Hermannstadt - CFR Cluj / 19:00. Încă o restanță din Liga 1: Dan Petrescu își întâlnește fostul elev, Daniel Paraschiv, golgeterul sibian care a prins „naționala” după plecarea din Gruia. 

„Finalele” din grupele Mondialului + Revine Liga 1

MONDIAL / Polonia - Argentina / 21:00. Messi sau Lewandowski? Sau amândoi? Printr-un joc al rezultatelor, e posibil să fie amândoi în "optimi".

MONDIAL / Arabia Saudită - Mexic / 21:00. O victorie îi propulsează pe saudiți în faza finală a Mondialului. O victorie ar putea să nu-i califice pe mexicani.

VOLEI / CUPA CEV (m) / 18:00. Campioana României, CS Arcada Galați, joacă turul optimilor de finală în deplasare, contra finlandezilor de la Savo Volley Kuopio

VOLEI / CUPA Challenge Cup (f) / 17:00. Rapid București o primește acasă pe Tent Obrenovac în returul rundei de calificare, după ce a câștigat în deplasare cu 3-0 săptămâna trecută.

BASCHET / EUROCUP (m) / 19:00. După frumoasa victorie de acasă în ziua împlinirii a 103 ani de existență a clubului, U-BT Cluj-Napoca merge în Turcia pentru partida din grupa A cu puternica Frutti Extra Bursaspor, finalista ediției trecute.

BASCHET / FIBA EUROPE CUP (m) / 20:00 / SCMU Craiova, venind după prima înfrângere în grupa H, o întâlnește în deplasare pe Norrkoping Dolphins, pe terenul echipei suedeze.

BASCHET / FIBA EUROPE CUP (m) / 20:00 / CSO Voluntari joacă la Ploiești contra germanilor de la HAKRO Merlins Crailsheim, învingători în etapa anterioară în fața lui SCMU Craiova.

BASCHET / FIBA EUROPE CUP (m) / 21:30 / CSM CSU Oradea, liderul grupei E, se deplasează în Belgia pentru partida cu Kangoeroes Basket, pe care i-au învins clar acasă în octombrie.

JOI, 1 decembrie

MONDIAL / Croația - Belgia / 17:00. Și Modrici, și De Bruyne speră ca echipele lor să fie deja calificate.

MONDIAL / Canada - Maroc / 17:00. Nimeni nu vrea să plece acasă de pe ultimul loc, așa că vom avea un duel încins.

SUPERLIGA / FC Botoșani - FCSB / 19:00. Roș-albaștrii se duc să joace restanța pe un teren unde nu au pierdut niciodată. 

MONDIAL / Japonia - Spania / 21:00. Greu de crezut că asiaticii vor surprinde Spania. La Roja le va ascunde mingea.

MONDIAL / Costa Rica - Germania / 21:00. Oricât de slab ar juca sau oricât de mult ar rata, nemții vor bate Costa Rica.

VOLEI / CHALLENGE CUP (m) / 19:00 / Steaua București evoluează în meciul tur al optimilor de finală pe terenul israelienilor de la Hapoel Mate-Asher Akko

HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR (m) / 19:45 / Dinamo București merge în Polonia, la Plock, pentru înfruntarea cu Wisla, după ce a învins-o joia trecută la București, 32-27.

VINERI, 2 decembrie

SUPERLIGA / UTA - Sepsi / 15:30. Se anunță un duel încins la Arad. Trupa lui Balint are victorii pe linie acasă în fața adversarei antrenate de Bergodi. 

MONDIAL / Ghana - Uruguay / 17:00. Uruguayenii au trecut de grupe la fiecare din ultimele trei Mondiale. Dar Suarez și Cavani au 35 de ani.

MONDIAL / Coreea de Sud - Portugalia / 17:00. Cristiano vrea maximum acum. În 2026, va avea 41 de ani. Nici chiar Ronaldo nu poate rezista atât.

SUPERLIGA / Petrolul - U Cluj / 19:00. „Șepcile” caută revanșa, după ce „lupii” s-au impus în tur la Cluj. 

MONDIAL / Camerun - Brazilia / 21:00. Cine poate opri Selecao? Și cu Neymar încă pe bancă, Brazilia pare invincibilă.

MONDIAL / Serbia - Elveția / 21:00. La acest meci se va juca locul secund. Pragmatismul elvețian ar putea învinge talentul sârbilor.

SÂMBĂTĂ, 3 decembrie

„Finalele” din grupele Mondialului + Revine Liga 1

SUPERLIGA / CSU Craiova - FCU Craiova / 19:00. Un nou episod al derby-ului orgoliilor din Bănie. Trupa lui Rădoi e clar favorită în fața penultimei clasate. 

HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR (f) / 19:00 / După o lună și jumătate de pauză, competiția se reia. Campioana României, Rapid București, neînvinsă încă în întrecerea continentală de top, dar situată pe treapta a 5-a în Liga Florilor, înfruntă în deplasare cel mai periculos adversar din grupa B, Gyor

HANDBAL / EUROPEAN LEAGUE (f) / 17:00 / CS Măgura Cisnădie, aflată pe 9 în ierarhia internă, dispută în deplasare, contra unguroaicelor de la Siofok KC, turul din runda a treia a calificărilor

DUMINICĂ, 4 decembrie

SUPERLIGA / Farul - FC Botoșani / 13:15. Liderul vrea să-și reia ritmul impresionant de dinaintea pauzei, dar nu va avea o misiune ușoară. 

SUPERLIGA / CFR Cluj - Chindia / 15:30. Campioana are 4 victorii consecutive în ultimele dueluri directe. Vine și a cincea? 

SUPERLIGA / FC Argeș - Rapid / 19:00. Derby de tradiție în Trivale. Giuleștenii s-au impus în ultimele confruntări directe și pornesc cu prima șansă și acum. 

„Finalele” din grupele Mondialului + Revine Liga 1

HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR (f) / 16:00 / CSM București, cu 6 victorii și o remiză în liga română, primește vizita unguroaicelor de la FTC-Rail Cargo, aflate cu un loc mai jos în ierarhia grupei A

HANDBAL / EUROPEAN LEAGUE (f) / 17:00 / SCM Rm. Vâlcea, locul 4 în campionatul intern, se duelează cu suedezele de la H 65 Hoors HK pe terenul acestora în turul din runda a treia a calificărilor

HANDBAL / EUROPEAN LEAGUE (f) / 19:00 / SCM Gloria Buzău, liderul neînvins din Liga Florilor, le întâlnește în deplasare pe maghiarele de la Motherson Mosonmagyarovari, tot în turul rundei a treia a calificărilor.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează