NEWSLETTER  »  AGENDA SPORTIVĂ A SĂPTĂMÂNII 27 NOIEMBRIE - 3 DECEMBRIE 2023

Primele emoții la Mondialul de handbal + ciocniri crâncene pentru „optimile” Ligii

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 07:00

Am adunat pentru voi în acest newsletter cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii care abia a început. Avem primele două meciuri ale „naționalei” la Mondialul de Handbal feminin, înfruntări decisive pentru „optimile” Ligii Campionilor, partide tari și în Superliga. Totul, mai jos.

LUNI, 27 noiembrie

Superliga / 20:30 / Rapid - U Cluj. Ciocnirea echipelor cu recorduri de invincibilitate. Giuleștenii sunt neînvinși de pe 13 august, în timp ce ardelenii nu au nici un meci pierdut în deplasare în acest sezon!

Primele emoții la Mondialul de handbal + ciocniri crâncene pentru „optimile” Ligii

SERIE A / 21:45 / Bologna - Torino. Trupa lui Thiago Motta a ajuns aproape de zona cupelor europene și a legat patru victorii în Serie A și Cupă. Toro nu a mai învins pe Dall'Ara din aprilie 2016.

LALIGA / 22:00 / Girona - Bilbao. Echipa cu cel mai prolific atac din LaLiga și care a uimit Spania în acest sezon are șase succese consecutive în toate competițiile. De partea cealaltă, bascii nu au pierdut decât un joc, cu Barcelona, în ultimele șase partide.

MARȚI, 28 noiembrie

LIGA CAMPIONILOR / 22:00 / AC Milan - Dortmund. Cu o grămadă de accidentați, Milan trece și printr-o criză de formă, având o singură victorie în ultimele șase partide, 2-1 cu PSG. Borussia conduce grupa F și cu un succes și-ar asigura calificarea în "optimi".

LIGA CAMPIONILOR / 22:00 / Manchester City - RB Leipzig. „Cetățenii" vor să prelungească seria de 15 succese pe teren propriu și să-și asigure câștigarea grupei în partida cu a doua clasată din grupa G. Leipzig este și ea calificată în "optimi" și nu uită că în martie a încasat un 0-7 la Manchester.

HANDBAL / European League / 19:45 / CSM Constanța-Tatabanya. Echipa lui George Buricea are nevoie de o victorie pentru a putea rămâne în cursa pentru calificarea în următoarea fază.

HANDBAL / European League / 19:45 / HC Izvidac - Dinamo București. Campioana României o întâlnește pe ultima clasată din grupa G.

MIERCURI, 29 noiembrie

LIGA CAMPIONILOR / 19:45 / Galatasaray - Manchester United. Campioana Turciei încearcă să confirme triumful din tur de pe Old Trafford (3-2) și o poate elimina pe United din cursa pentru calificare în "optimile" Ligii. "Diavolii roșii" suferă în defensivă și în Premier au golaveraj negativ!

LIGA CAMPIONILOR / 22:00 / Real Madrid - Napoli. În ultimele nouă întâlniri jucate la Madrid în Ligă, Real a făcut doar un egal (1-1 cu City) și în rest a învins pe linie. Așa cum a făcut-o și în turul de la Napoli. O remiză îi ajunge pentru a câștiga grupa C, dar și echipa lui Mazzarri caută puncte pentru calificare.

Primele emoții la Mondialul de handbal + ciocniri crâncene pentru „optimile” Ligii

HANDBAL / 19:00 / Campionatul Mondial (feminin). Azi debutează întrecerea mondială, cu 32 de echipe la start, formațiile din grupele C și G vor juca primele meciuri.

VOLEI / Liga Campionilor (feminin) / 19:00/ Volei Alba Blaj – SC "Prometey" Dnipro. Campioana României dispută al treilea meci în grupa E, după ce a înregistrat o victorie și o înfrângere.

VOLEI / Liga Campionilor (masculin) / 18:00 / CS Arcada Galați - Greenyard Maaseik. Campioana României dispută primul meci pe teren propriu în grupa E.

BASCHET/ EuroCup (masculin) / 19:00 / U-BT Cluj-Napoca- 7bet-Lietkabelis Panevezys. Campioana României trebuie să-și revină după înfrângerea suferită în etapa a opta în fața câștigătoarei acestei competiții.

BASCHET / EuroLiga / 19:00 / Sepsi Sfântu Gheorghe-Lyon. Campioana României este pe ultimul loc în grupa A, înregistrând șase înfrângeri din tot atâtea meciuri jucate.

JOI, 30 noiembrie

EUROPA LEAGUE / 22:00 / Marseille - Ajax. Ajax nu are nicio victorie în grupa B și îi trebuie o minune ca să ajungă pe locul 2. "Lăncierii" și-au mai revenit în campionat și își vor juca șansa până la capăt. Echipa lui Gattuso e sigură de calificare în cazul unei victorii. În tur a fost 3-3.

CONFERENCE LEAGUE / 22:00 / Frankfurt - PAOK. Deplasare grea pentru formația lui Răzvan Lucescu. Eintracht n-a mai pierdut de șapte partide și caută revanșa după eșecul de la Salonic, 1-2. PAOK e neînvinsă în grupa G și cu un egal ar rămâne lider și favorită la a câștiga seria.

VINERI, 1 decembrie

SERIE A / 21:45 / Monza - Juventus. Echipa lui Allegri, "scutită" de cupele europene în acest sezon, vrea să țină aproape de Inter în bătălia pentru scudetto. De partea cealaltă, Monza a făcut patru egaluri în ultimele cinci jocuri acasă.

HANDBAL / Campionatul Mondial (f) / 19:00 / România-Chile. Naționala feminină joacă primul meci din grupa E, care se dispută la Herning. Obiectivul este clasarea între primele șapte pentru a prinde un loc la un turneu preolimpic.

Primele emoții la Mondialul de handbal + ciocniri crâncene pentru „optimile” Ligii

SÂMBĂTĂ, 2 decembrie

SERIE A / 16:00 / Genoa - Empoli. Duel cu trei români pe foaia de joc și două formații din a doua jumătate a ierarhiei. Drăgușin și Pușcaș versus Răzvan Marin. Empoli nu a mai luat toate punctele la Genova din aprilie 2008!

SUPERLIGA / 20:30 / CSU Craiova - CFR Cluj. Meciul rundei în Bănie. Ardelenii sunt în criză, fără victorie de 3 meciuri.

PREMIER LEAGUE / 22:00 / Newcastle - Manchester United. Ciocnire crâncenă pentru un loc de Ligă. La începutul lunii, Newcastle și United s-au înfruntat în Cupa Ligii și atunci "coțofenele" au învins clar (3-0), pe Old Trafford. Nici în primăvară, trupa lui Ten Hag n-a putut evita eșecul în Premier cu Newcastle.

HANDBAL / European Cup / 20:00 / HC Linz-Steaua București. Returul întâlnirii care va stabili cine merge în optimi de finală.

HANDBAL / European Cup / 19:00 / HC Pancevo-CS Minaur Baia Mare. Formația din România caută victoria în Serbia pentru a avansa în optimi de finală.

DUMINICĂ, 3 decembrie

PREMIER LEAGUE / 18:30 / Manchester City - Tottenham. După ce a dat piept cu Liverpool, trupa lui Guardiola primește și vizita celor de la The Spurs. În februarie 2022, City a cedat acasă în fața londonezilor, la fel cum la ultimul duel s-au impus tot londonezii!

SUPERLIGA / 21:00 / FCSB - Oțelul. Roș-albaștrii au reușit să-i păcălească pe gălățeni în meciul tur, însă între timp trupa lui Dorinel a progresat și a devenit una dintre revelațiile sezonului, o echipă greu de desfăcut. 

Primele emoții la Mondialul de handbal + ciocniri crâncene pentru „optimile” Ligii

SERIE A / 21:45 / Napoli - Inter. Campioana Italiei înfruntă trupa cu cel mai bun atac și cea mai ermetică defensivă din Serie A, încercând să recupereze terenul pierdut în scurtul mandat al lui Rudi Garcia. Nerazzurrii au opt victorii în ultimele nouă meciuri.

LALIGA / 22:00 / Barcelona - Atletico. Derby în LaLiga. Din februarie 2006 tot așteaptă Atletico să triumfe pe terenul Barcei în campionat! În ultimele trei dueluri, s-a impus numai campioana Spaniei.

HANDBAL / Campionatul Mondial (f) / 19:00 / România-Serbia. Al doilea meci pentru echipa antrenată de Florentin Pera, unul mai greu decât cel de la debut.

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează