NEWSLETTER  »  AGENDA SPORTIVĂ A SĂPTĂMÂNII 27 MARTIE - 2 APRILIE 2023

România - Belarus în preliminariile Euro, apoi Liga 1 revine cu dueluri tari

Articol de GSP - Publicat luni, 27 martie 2023 07:00

Am adunat pentru voi în acest newsletter cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii care abia a început. Ne facem încălzirea în primele zile cu România - Belarus și înfruntări din handbal, apoi Liga 1 și campionatele tari ale Europei propun un week-end incendiar.  Totul, mai jos.

LUNI, 27 martie

Preliminarii CE 2024 / 21:45 / Irlanda - Franța. După 4-0 cu Olanda, la startul grupei B, nimeni nu pare să reziste în fața "cocoșilor galici", cu Mbappé căpitan la doar 24 de ani.

Preliminarii CE 2024 / 21:45 / Muntenegru - Serbia. La un moment dat, între 2003 și 2006, cele două formau o singură țară și o singură națională. Acum, sunt rivale în grupa G în cursa pentru Euro.

MARȚI, 28 martie

România - Belarus în preliminariile Euro, apoi Liga 1 revine cu dueluri tari

Preliminarii CE 2024 / 21:45 / România - Belarus. Un meci pe care "tricolorii" l-ar putea juca degeaba, dacă UEFA va exclude Belarusul din campania pentru Euro din cauza susținerii Rusiei în războiul contra Ucrainei.

Preliminarii CE 2024 / 21:45 / Elveția - Israel. Primul meci important al grupei noastre de calificare. Elvețienii n-ar trebui să se împiedice la Geneva.

Preliminarii CE 2024 / 21:45 / Scoția - Spania. La Roja, în viziunea unui nou selecționer, De la Fuente, nu admite să scape calificarea la Euro, într-o grupă cu Scoția și Norvegia.

Preliminarii CE 2024 / 21:45 / Turcia - Croația. Locul 3 la ultimul Mondial, după medalia de argint la precedentul, Croația eternului Modric (37 de ani) e favorită și în meciul de la Bursa.

MIERCURI, 29 martie

HANDBAL / LIGA CAMPIONILOR / 19:45 / Dinamo merge la Kiel ca să dispute returul play-off-ului pentru sferturile de finală și ca să spele o parte din onoare, după înfrângerea clară de acasă, 28-41.

BASCHET / EUROCUP / 21:30 / U-BT Cluj o întâlnește în deplasare pe ratiopharm Ulm în ultima etapă, a 18-a, a grupelor. Echipa română e pe locul 9, penultimul, în seria A, adversara pe 3

JOI, 30 martie

HANDBAL / LIGA FLORILOR / 19:15 / Campioana Rapid București o înfruntă pe SCM Rm. Vâlcea în etapa a 20-a, ambele venind după meciuri importante din cupele europene. Partida e importantă într-o luptă mai amplă pentru locurile care asigură participarea în sezonul viitor în competițiile continentale

VINERI, 31 martie

Play-out Superliga / ora 21:00 / FCU Craiova - Petrolul. „Lupii” atacă locul 7 la primul meci de după venirea noilor investitori la Ploiești. 

SÂMBĂTĂ, 1 aprilie

România - Belarus în preliminariile Euro, apoi Liga 1 revine cu dueluri tari

Premier League / 14:30 / Man. City - Liverpool. Mereu o confruntare incendiară, indiferent de locul din clasament. Alt duel mare între Guardiola și Klopp.

Bundesliga / 19:30 / Bayern - Dortmund. Debutul lui Tuchel pe banca bavarezilor chiar împotriva fostei sale echipe din Germania. Nu putea fi un start mai palpitant.

Play-off Superliga / 21:45 / Rapid - Farul. Mutu sub presiune: nu a reușit să-l învingă pe Hagi în niciunul dintre precedentele 3 dueluri directe din acest sezon. 

DUMINICĂ, 2 aprilie

FORMULA 1 / 08:00 / Marele Circ se întoarce la Melbourne, în Australia, acolo unde de obicei începea. Va continua dominația Red Bull? Vor intra monoposturile Ferrari "in the mix"? Continuă Alonso startul grozav de sezon?

LaLiga / 17:15 / Real Madrid - Valladolid. Ronaldo brazilianul se întoarce pe "Bernabeu", acum ca patron al lui Valladolid. Speră doar ca echipa lui să evite retrogradarea.

Premier League / 18:30 / Newcastle - Man. United. Continuă lupta pentru o poziție în Top 4, de Champions League. Deocamdată, Manchester e acolo (3), Newcastle încă în afară (5), dar la numai trei puncte de United.

România - Belarus în preliminariile Euro, apoi Liga 1 revine cu dueluri tari

Play-off Superliga / 21:00 / Universitatea Craiova - CFR Cluj. O victorie a oltenilor ar reaprinde speranțele de titlu în Bănie. Trupa lui Dan Petrescu caută primul succes din play-off, după semieșecul cu Rapid. 

Serie A / 21:45 / Napoli - Milan. Fiecare meci până la finalul sezonului e o sărbătoare pentru Napoli. E anul celui de-al 3-lea titlu azzurro, la peste trei decenii de la precedentul (1990).

Ligue 1 / 21:45 / PSG - Lyon. Cândva era un joc esențial în Franța. Astăzi, doar un meci între lider și locul 10 din Ligue 1.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează