NEWSLETTER  »  AGENDA SPORTIVĂ A SĂPTĂMÂNII 20-26 MARTIE 2023

România ia startul în preliminariile Euro 2024 + decisiv la Polivalentă pentru „sferturile” Ligii

Articol de GSP - Publicat luni, 20 martie 2023 07:00

Am adunat pentru voi în acest newsletter cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii care abia a început. „Tricolorii” lui Edi Iordănescu debutează în calificările pentru Euro 2024, Rapid joacă la Polivalentă decisivul pentru „sferturile” Ligii, ia startul și noul sezon din Moto GP. Totul, mai jos.

LUNI, 20 martie

PATINAJ ARTISTIC / Campionatele Mondiale. Începe la Saitama, în Japonia, ultima competiție a sezonului pentru patinatori.

Play-out Superliga / ora 18:00 / FCU Craiova - CS Mioveni. Elevii lui Dică se întorc pe terenul unde recent au fost la câteva secunde să plece neînvinși și încearcă să profite de moralul prăbușit al gazdelor.

România ia startul în preliminariile Euro 2024 + decisiv la Polivalentă pentru „sferturile” Ligii

MIERCURI, 22 martie

VOLE I/ Challenge Cup / 18:30 / CSM Lugoj - Reale Mutua Fenera Chieri. Echipa din România a pierdut cu 0-3 turul finalei disputat la Torino, dar speră să întoarcă rezultatul acesta cu sprijinul fanilor săi în sala din Timișoara.

HANDBAL / Liga Campionilor / 19:45 / Dinamo- Kiel. Campioana României pornește cu șansa a doua în fața giganților din Germania în play-off-ul pentru sferturi de finală.

JOI, 23 martie

VOLEI / CEV Cup / 19:00 / Volei Alba Blaj - CSM Târgoviște. Partida de la Târgu-Mureș din semifinale o are favorită pe campioana României, care a trecut în tur de vicecampioană cu 3-0.

Preliminarii Euro 2024 / 21:45 / Italia - Anglia. Finalistele ultimului turneul continental deschid și calificările pentru următoarea ediție de Euro. La Napoli, pe arena "Diego Armando Maradona".

VINERI, 24 martie

Preliminarii Euro 2024 / 21:45 / Franța - Olanda. În ultimele șase meciuri directe, francezii au câștigat de cinci ori, pierzând o dată. Noul duel, pe "Stade de France".

Preliminarii Euro 2024 / 21:45 / Suedia - Belgia. Zlatan Ibrahimovic, întors la națională la 41 de ani, pentru a încerca să aducă din nou echipa scandinavă la CE. Start contra uneia dintre marile dezamăgiri de la CM 2022.

SÂMBĂTĂ, 25 martie

România ia startul în preliminariile Euro 2024 + decisiv la Polivalentă pentru „sferturile” Ligii
Foto: ImagoImages

Preliminarii Euro 2024 / 21:45 / Andorra - România. „Tricolorii" debutează cum nu se poate mai bine în această campanie. Dacă nici în Andorra la Vella nu câștigi, atunci pe cine mai învingi?

Preliminarii Euro 2024 / 21:45 / Spania - Norvegia. Erling Braut Haaland speră să joace la fel de bine la națională ca la club, deși Norvegia nu se poate compara cu Man. City. EBH atacă Spania la Malaga.

DUMINICĂ, 26 martie

MOTO GP / 16:00 / Marele Premiu al Portugaliei. Motoarele se turează la Portimao în prima etapă a sezonului. Italianul Francesco Bagnaia, Fabio Quartararo și Enea Bastianini sunt favoriții la casele de pariuri pentru victoria finală.

România ia startul în preliminariile Euro 2024 + decisiv la Polivalentă pentru „sferturile” Ligii

HANDBAL / Liga Campionilor/ 17:00 / Rapid - Krim. Partida decisivă din play-off-ul pentru sferturi de finală se va disputa în Sala Polivalentă cu casa închisă.

Preliminarii Euro 2024 / 19:00 / Anglia - Ucraina. După ce a pornit grupa la Napoli, Albionul joacă primul meci acasă pe "Wembley" împotriva Ucrainei. Echipa lui Gareth Southgate e mare favorită.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dandana
dandana  •  20 Martie 2023, 08:08

De Rotare dacă ai dat afară tot ce era bun! Nu ai mijlocaș de valoare dar l-ai dat pe Nistor fără sa aduci ceva. După ce ca de 4 ani nu aduci unul cu adevărat talentat, vrei și campionate. Iar Neagoe a greșit grav la mutări, Hanca a dat pasă greșită și a fost gol. Ma întreb dacă a fost greșeală sau răzbunare din partea lui

Vezi toate comentariile (1)
Comentează