NEWSLETTER  »  AGENDA SPORTIVĂ A SĂPTĂMÂNII 14-20 NOIEMBRIE

Start la Mondialul din Qatar + Laureații Galei GSP + ultimele emoții la Europeanul de handbal

Articol de GSP - Publicat luni, 14 noiembrie 2022 06:40

Am adunat pentru voi în acest newsletter cele mai importante evenimente sportive ale săptămânii care abia a început. În „meniu" avem startul Mondialului din Qatar, Gala „Superlativele GSP 2022", amicalele „naționalei” lui Edi Iordănescu, deznodământul Europeanului de handbal și multe altele. Totul, mai jos. 

LUNI, 14 noiembrie

TENIS / ATP Finals / Nu înainte de ora 15:00 / Daniil Medvedev - Andrei Rublev. Primul meci din Grupa Roșie la Turneul Campionilor este unul sută la sută rus. Medvedev conduce cu 4-1 la general, însă Rublev s-a impus în ultima confruntare, cea de la Cincinnati în 2021.

TENIS / ATP Finals / Nu înainte de ora 22:00/ Stefanos Tsitsipas-Novak Djokovic. Grecul și sârbul se revăd la Torino, după ce s-au duelat în semifinalele ultimului turneu de Masters 1.000 de la Paris, unde Djokovic s-a impus.

FOTBAL / LIGA1 / 18:00 / U Cluj - FC Argeș. Duel de tradiție în Liga 1, reeditarea finalei de Cupă din 1965.

FOTBAL / LIGA 1 / 21:00 / FC Botoșani - Hermannstadt. Rămași fără antrenor, moldovenii lui Valeriu Iftime nu-și găsesc busola. La Botoșani vine Hermannstadt, echipă cu pretenții de play-off.

MARȚI, 15 noiembrie

HANDBAL / Campionatul European/ 19:00/ România-Muntenegru. Unul dintre cele mai tari meciuri pentru naționala pregătită de Florentin Pera, Muntenegru ajungând în Grupa Principală II neînvinsă.

GALA „SUPERLATIVELE GSP 2022” / 20:00 / Cea mai prestigioasă şi mai veche anchetă sportivă din România a ajuns la cea de-a 57-a ediţie, la capătul căreia vom afla Superlativele din 2022. Evenimentul va fi în direct pe GSP.ro, dar și la Orange Sport și Prima Sport.

Start la Mondialul din Qatar + Laureații Galei GSP + ultimele emoții la Europeanul de handbal

MIERCURI, 16 noiembrie

HANDBAL / Campionatul European / 16:30 / România-Germania. Cele două formații s-au întâlnit înainte de CE într-un meci de pregătire în Ungaria, iar scorul a fost egal 29-29.

VOLEI / Cupa CEV (m) / 19:00/ Neftohimik Burgas- CS Arcada Galați. Campioana României a trecut de bulgari cu 3-1 în tur și e aproape de optimile de finală.

VOLEI / Cupa CEV (m) / 18:00/ Fenerbahce-SCM Craiova. Echipa din România a reușit în tur marea surpriză, impunându-se în fața puternicei echipe din Turcia, 3-1, dar calificarea se joacă pe terenul acestora.

VOLEI / Cupa CEV (m) / 19:00/ Dinamo București-SVG Luneburg. Echipa din România a cedat la limită în tur, 2-3, și speră să întoarcă rezultatul pe teren propriu.

VOLEI/ Challenge Cup (m) / 18:00 / Steaua București-Tiikerit-Kokkola. Steliștii speră să aibă cât mai multă susținere în sala „Mihai Viteazul” pentru a ajunge în "optimi", după ce în tur au câștigat cu 3-2.

AMICAL / Arabia Saudită - Croația / 14:00. Modrici și Vatreni, ultimul test înainte de startul Mondialului. Croații nu concep să nu treacă de grupe, în timp ce saudiții sunt fericiți că vor participa la turneul final.

AMICAL / Emiratele Arabe Unite - Argentina / 17:30. Messi pregătește CM în cele mai mici detalii, exersând schemele ofensive la Abu Dhabi. Va fi ultima reprezentație a lui Leo la Campionatul Mondial.

Start la Mondialul din Qatar + Laureații Galei GSP + ultimele emoții la Europeanul de handbal

JOI, 17 noiembrie

AMICAL / Ghana - Elveția / 12:00. Două participante la Mondial, față în față în ultimul amical. Îi urmărim mai atent pe elvețieni. Jucătorii din Țara Cantoanelor vor fi adversarii "tricolorilor" anul viitor, în preliminariile Euro 2024.

AMICAL / Iordania - Spania / 18:00. Luis Enrique mai testează o dată "11-le" La Roja. O întâlnire ușoară, ca un joc-școală de pregătire pentru veteranii Busquets/Jordi Alba și tinerii Pedri/Gavi.

AMICAL / Portugalia - Nigeria / 21:45. Lusitanii joacă acest "antrenament" pe "Jose Alvalade", stadionul lui Sporting, și se îmbarcă a doua zi spre Qatar, unde vor debuta pe 24 noiembrie la Mondial. În frunte cu nelipsitul Cristiano Ronaldo.

AMICAL / România - Slovenia / 21:00. Băieții lui Edi Iordănescu se întorc pe Cluj Arena după mai bine de 5 ani pentru un test de verificare. Un nou început pentru "tricolori"?

Start la Mondialul din Qatar + Laureații Galei GSP + ultimele emoții la Europeanul de handbal

VINERI, 18 noiembrie

HANDBAL/Campionatul European/ Semifinale. Cele mai bune patru echipe dau penultima bătălie în drumul lor spre medalii.

AMICAL / Camerun - Panama / 12:00. Toko Ekambi, Choupo-Moting și Aboubakar, un ultim test la ora prânzului, oră la care camerunezii vor juca două meciuri în grupele Mondialului din Qatar.

AMICAL / Belgia - Egipt / 17:00. "Diavolii roșii" pregătesc în Kuweit startul Mondialului în fața vicecampioanei Africii. Duelul cu Mo Salah îi ajută pentru confruntarea cu Marocul din grupele CM. Romelu Lukaku, mereu cu probleme musculare în acest sezon la Inter, e incert.

AMICAL / Bahrein - Serbia / 18:00. Selecționerul sârb Dragan Stojkovic vrea să vadă dacă Dusan Vlahovic poate juca. Pubalgia l-a chinuit în ultimele săptămâni pe atacantul lui Juventus.

SÂMBĂTĂ, 19 noiembrie

TENIS/ATP Finals/ Nu înainte de 15:00 și 22:00/ Semifinale. Cei mai buni din cele două grupe se înfruntă pentru un loc în marea finală.

AMICAL / Turcia - Cehia / 19:00. Două naționale europene care nu s-au calificat la Mondial se înfruntă în amicalul de la Gaziantep, pe terenul lui Alex Maxim și Alin Toșca la echipa de club.

AMICAL / Suedia - Algeria / Scandinavii și magrebienii s-au mai întâlnit o singură dată, în 1990, și a fost egal. Revanșa după 32 de ani, la Malmo.

DUMINICĂ, 20 noiembrie

CAMPIONATUL MONDIAL / Qatar - Ecuador / 18:00. Deschiderea primului turneu final de CM organizat la sfârșitul anului. Gazdele vor să treacă de grupe, dar au șanse minime. Sud-americanii se vor lupta cu senegalezii pentru locul 2. Olandezii sunt mari favoriți.

Start la Mondialul din Qatar + Laureații Galei GSP + ultimele emoții la Europeanul de handbal

FORMULA 1/ Marele Premiu de la Abu Dhabi/ 15:00/ Ultima cursă a sezonului vine având decise la vârf ambele clasamente, Max Verstappen e pe primul loc în cel al piloților, iar Red Bull în cel al constructorilor.

HANDBAL/Campionatul European/ 18:45/Finala mică. Se spune că pe lângă aur, bronzul aduce cea mai mare bucurie pentru că turneul final se închide pentru câștigătoare lui cu o medalie.

TENIS/ATP Finals/ Nu înainte de 20:00/ Finala. Ultimul trofeu major al sezonului își va afla azi câștigătorul, după săptămână plină de meciuri de top.

HANDBAL/Campionatul European/ 21:30/ Finala mare. Meciul are miză dublă, pe lângă medalia de aur, câștigătoarea va obține și calificarea la JO de la Paris 2024.

AMICAL / Austria - Italia / 21:45. Dacă n-au grijile Mondialului, austriecii și italienii se antrenează la Viena pentru viitorul Euro. O despărțire de un an trist și pentru unii, și pentru alții.

AMICAL / Republica Moldova - România / 20:30. În ziua în care Campionatul Mondial din Qatar pleacă la drum, România joacă cel de-al doilea amical al săptămânii, în compania vecinilor de peste Prut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează