INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

10 lire dacă nu ieşi în oraş! » Ce amenzi primesc jucătorii celei mai insolite apariţii din turul 3 al Cupei Angliei

Articol de - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 05 ianuarie 2015 21:27

Fotbaliştii lui Blyth Spartans, liga a 7-a!, sînt taxaţi dacă urinează cînd se spală, folosesc gelul de duş al colegilor sau lipsesc de la nopţile de pomină ale echipei. :)

Blyth Spartans a fost aproape de surpriza anului în fotbalul englez. Trupa de liga a 7-a, Northern Premier League, a condus-o la pauză cu 2-0 pe divizionara secundă Birmingham City în turul 3 al Cupei Angliei. De la alb-albaştri n-a lipsit Nikola Zigici! Totuşi, oaspeţii au întors şi au cîştigat, 3-2.

Imediat după partidă, internetul a fost înţesat cu imagini din vestiarele micuţei trupe din Blyth, orăşel de 35.000 locuitori din nordul ţării, aproape de Newcastle upon Tyne. Cu amenzile pe care le primesc fotbaliştii! Astfel, aceştia sînt taxaţi mult mai rău dacă nu ies în oraş cu restul echipei decît dacă ratează un meci :)

Iată cele mai amuzante pedepse:
- Întîrzii la un meci - 5 lire
- Ratezi o partidă - 5 lire
- Întîrzii la antrenament - 2,5 lire
- Nu ai şlapi la duş - 2 lire
- Utilizezi gelul de duş al altcuiva - o liră
- Urinezi în cabina de duş - 2 lire
- Nu ieşi noaptea în oraş cu băieţii - 10 lire!

Dacă fotbaliştii nu plătesc sumele într-o săptămînă, se adaugă cîte 2 lire peste fiecare amendă :)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Ianuarie 2015, 10:10

...ca la englezi ...la nimeni ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează