INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EUROPA

10 meciuri pe care nu trebuie să le ratezi în acest weekend! » Se pot decide două campioane

Articol de - Publicat sambata, 02 mai 2015 09:24

Mai sînt doar cîteva etape din cele mai importante ligi din Europa, iar lupta pentru titlu și salvarea de la retrogradare este tot mai aprinsă.

GSP.RO îți prezintă cele mai interesante 10 meciuri pe care nu ai voie să le ratezi în acest weekend. Toate meciurile sînt liveTEXT AICI.

1. Schalke - Stuttgart,  sîmbătă, 16:30, DolceSport 2

Cele două formații au obiective diferite. Schalke se află pe locul cinci, în luptă pentru un loc de cupe europene, iar echipa lui Alex Maxim este ultima în Bundesliga. Stuttgart are mare nevoie de victorie pentru a putea urca în clasament, fiind la două puncte de salvarea de la retrogradare.

2. Cordoba - Barcelona, sîmbătă, 17:00, DigiSport 2

Barcelona se apropie cu pași mari de a cîștiga La Liga. Echipa lui Luis Enrique are avans de două puncte față de Real Madrid, cu cinci etape înainte de final.

Meciul cu echipa românului Florin Andone pare unul ușor pentru catalani, Cordoba fiind cu un pas în a doua ligă.

 3. Sunderland - Southampton, sîmbătă, 17:00

Meciul este unul important pentru fanii românilor din Premier League, Costel Pantilimon și Florin Gardoș. Sunderland, cu portarul român anunțat titular, are nevoie de victorie pentru a se îndepărta de zona retorgradării, fiind clasată pe locul 18. Southampton se află în lupta pentru locurile de cupe europene, fiind la un punct de locul 5.

4. Sampdoria - Juventus, sîmbătă, 19:00, DigiSport 2, DolceSport 1

Juventus poate cîștiga azi al patrulea titlu consecutiv în Seria A. Echipa lui Allegri are 14 puncte avans față de Lazio, cu cinci etape înainte de final.

Meciul cu Sampdoria va fi unul dificil pentru torinezi, pentru că gazdele sînt în lupta pentru locurile europene.

5. Bayer Leverkusen - Bayern Munchen, sîmbătă, 19:00

Bayer Munchen este deja campioană, cu patru etape înainte de final. Pep Guardiola are mari probleme de lot și se concentrează pe meciul din Ligă, cu Barcelona, și cu siguranță va menaja cîțiva titulari.

Leverkusen este neînvinsă de nouă meciuri și se află pe locul patru, la două puncte de locul trei, și cu o victorie pot o poziția urca în clasament.

6. Sevilla - Real Madrid, sîmbătă, 21:00, DigiSport 2

Real Madrid este în cursa de urmărire a liderului Barcelona, care este la două puncte în față. Elevii lui Carlo Ancelotti au o deplasare dificilă la Sevilla, echipă incomodă pe teren propriu.

Sevilla se află în lupta pentru locul patru și, în urmă cu patru etape a încurcat Barcelona pe Camp Nou, terminînd la egalitate, 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

7. Chelsea - Crystal Palace, mîine, 15:30, Eurosport

Chelsea are un meci facil pe teren propriu, iar jucătorii lui Jose Mourinho pot sărbători cîștigarea Premier League chiar pe Stamford Bridge. 

Chelsea are 13 puncte avans față de locul doi cu cinci etape înainte de final, iar cu o victorie își pot asigura un nou titlu.

8. Tottenham - Manchester City, mîine, 18:00, DolceSport 2

City are șanse mici de a o prinde pe Chelsea și se concentrează pe locul doi în Premier League. Elevii lui Pellegrini sînt la egalitate de puncte cu Arsenal și la două în fața rivalei United și au nevoie de victorie pentru a nu cădea pe locul patru.

Echipa lui Chiricheș este pe ultimul loc care asigura participarea în cupele europene, la un punct în fața celor de la Sunderland. Cu o victorie, Tottenham poate urca pe locul cinci, depășind Liverpool.

9. Dinamo - Steaua, mîine, 21:00, DigiSport 1, LookTV

Derby-ul României este meciul care poate decide cîștigătoare Ligii 1. Dinamo nu a avut un sezon reușit, iar singurul obiectiv din acest final de an este cîștigarea acestui meci. O victorie în fața Stelei i-ar face pe roș-albaștrii să se îndepărteze și mai mult de titlu și ar salva sezonul slab al "cîinilor".

Steaua este rănită după ce a pierdut primul loc în Liga 1 și are nevoie de victorie pentru a se menține în spatele celor de la ASA.

10. Napoli - AC Milan, mîine, 21:45, DigiSport 2, 

Napoli este în lupta pentru ulimul loc de Champions League, fiind la cinci puncte în spatele Romei și au nevoie de victorie pentru a mai avea șanse.

AC Milan vine după patru meciuri fără victorie și are un sezon dezastruos. O victorie în fața unei echipe din fruntea clasamentului ar mai putea salva finalul sezonului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
10205511524859233
Ben Gabor  •  02 Mai 2015, 22:06

Cautam colaboratori pentru publicare anunturii Se lucreaza comod de acasa maxim 3 ore pe zi,in functie de abilitati Cerinte:necesar calculator -conexiune internet -rabdare -cunostinte minime PC -seriozitate -perseverenta -atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti,o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important:nu cereti detalii pe facebook. Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Pt. informatii trimiteti textul ,,info'' la adresa: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cosminracila
cosminracila  •  02 Mai 2015, 18:18
Postat de vap_andrei pe 02 Mai 2015, 18:17

Sfatul meu e să nu joci la pariuri. =)

e 2-2 la Stuttgart

vap_andrei
vap_andrei  •  02 Mai 2015, 18:17
Postat de cosminracila pe 02 Mai 2015, 12:25

Schalke-Stuttgart 2-2 Cordoba-Barcelona 1-4 Sunderland-Southampton 2-1 Sampdoria-Juventus 1-1 Leverkusen-Bayern 2-1 Sevillia-Real 3-2 Chelsea-Palace 2-0 Tottenham-City 0-0 Dinamo-Steaua 1-1 Napoli-Milan 3-1

Sfatul meu e să nu joci la pariuri. =)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează