INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUEDIA

100.000 de vizualizări în prima zi de existență a motorului de căutare "Zlaaatan" :) Ibrahimovici are propriul său Google

Articol de - Publicat vineri, 08 mai 2015 17:36

 După ce a fost primul fotbalist al cărui nume a apărut într-un dicționar, a avut chipul pe timbru și a dat numele unor lumînări parfumate, acum Zlatan Ibrahimovici are acum și propriul motor de căutare.

Zlaaatan.com a fost creat de o agenție suedeză, SweetPop, și este de fapt o variantă de google care filtrează căutarea după rezultate legate de fotbalist.

Lansat azi, site-ul are deja 100.000 de accesări din toată lumea. "Motorul nostru de căutare este legat de google, dar toate căutările sînt despre Zlatan", a explicat directorul SweetPop, Andreas Killander.

"Dacă scrii Ferrari, vei afla informații despre Ferrari-ul lui Zlatan. Dacă vei căuta o rețetă culinară, vei găsi un Zlatan-burger. Zlatan e un idol, e cunoscut la nivel mondial, de aceea l-am ales. Nu i-am cerut permisiunea, dar sper că i se va părea amuzantă ideea", a mai spus Killander.

Zlatan a primit și propriul său cuvând în dicționarul suedez. "Zlatanera" înseamnă a domina și e pe lista cuvintelor nou adăugate. Inițial, verbul "a zlataniza" a fost inventat de francezi, când Ibra a ajuns la PSG și a fost preluat imediat de scandinavi și făcut oficial. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
464284890402242
Paul Stelistul  •  08 Aprilie 2015, 19:53

Ce prostie. Îi dau ***, lui "z"latan

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balada_oii
balada_oii  •  08 Aprilie 2015, 18:51

"filtrează căutarea după rezultate legate de fotbalist." Sunteti ***, nu filtreaza nimic, doar adauga cuvantul "Zlatan" la orice cauti pe google, alt articol facut dupa ureche fara nicio verificare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thumbzilla
thumbzilla  •  08 Aprilie 2015, 18:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează