INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

100 de milioane plus Cristiano Ronaldo! Tranzacție fantastică între Manchester United și Napoli

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2022 14:52 / Actualizat luni, 29 august 2022 15:09

Manchester United îl vrea pe Victor Osimhen și ar scăpa și de Cristiano Ronaldo, oferind un pachet formidabil lui Napoli. Agentul Jorge Mendes a promis și înjumătățirea salariului lui CR7. 

Cristiano Ronaldo nu vrea să mai rămână la Manchester United și l-a pus pe Jorge Mendes să-i caute o echipă care să joace în Champions League, competiția al cărei golgheter este. Și l-a tot propus pe portughez în numeroase locuri și a primit doar refuzuri. După ce varianta Marseille s-a dovedit a fi doar un zvon, acum a apărut pista Napoli. Din nou. 

Dar de data asta, altele sunt datele problemei. United îl include pe atacantul de 37 de ani ca monedă de schimb pentru cumpărarea nigerianului Victor Osimhen, anunță agenția Sportmediaset.

Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique ar fi însărcinată
BARCELONA
Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique ar fi însărcinată

Napoli nu cedează în tranzacția cu Manchester United

Pe lângă Cristiano, ar pune pe masă 100 de milioane de euro cash, într-o operațiune extraordinară. Așa ar scăpa și de un Ronaldo nemulțumit și mofturos, ajuns și rezervă cu Ten Hag pe bancă, și i-ar pune la dispoziție managerului din Țările de Jos un atacant de top, care să aducă golurile așteptate pe Old Trafford. 

Mai mult decât atât, impresarul lui CR7 a promis că fostul multiplu câștigător al „Balonului de Aur" își va înjumătăți salariul pentru a ajunge pe „San Paolo". 

Și așa însă suma e una mult peste baremul maxim al câștigurilor în echipa lui Spalletti și Napoli ar trebui să facă un efort considerabil pentru a-l putea semna. Operațiunea ar depinde mult de cum s-ar putea amortiza o asemenea achiziție de lux.

Efect gen Maradona?

Ar fi nevoie de o reacție exponențială din partea suporterilor care să amintească, la o altă scară, de venirea lui Maradona în orașul de lângă Vezuviu. 

Să cumpere tricouri, să umple stadionul și să lupte din nou pentru scudetto ca-n vremurile bune. 

Președintele De Laurentiis nu pare convins de oportunitatea unui astfel de schimb, din care financiar ar ieși într-un mare câștig, dar sportiv ar pierde mult fără Osimhen, mult mai tânăr decât Ronaldo.

Citește și: 

Cristiano Ronaldo și-a dat acceptul pentru transferul la Napoli în tranzacția anului!

Vestea momentului în Spania! Noua cucerire a lui Pique este însărcinată

Campionatul de fotbal din Ucraina se desfășoară indiferent de circumstanțe! „În caz de alarmă, jucătorii trebuie să ajungă în buncăr!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
enigmaticul
enigmaticul  •  27 August 2022, 15:34

Cristinele nici nu știi, cât de mic începi să fii!! Oare el chiar nu realizează că vremea lui a trecut? Visează ”cai verzi pe pereți” la cei aproape 40 ani, culmea e că și agentul său îi ține ”isonul”. Oare de ce?? Vrea salariu de 20 mil. dar mai vrea și să câștige UCL. Trezește-te omule!!

Supersonick13
Supersonick13  •  27 August 2022, 10:49

Parerea mea e ca s-a cam dus era cristiano messi ibra xavi iniesta modric kross.... trebuie sa vina si alte vedete gen halland oshimen....

melcul_furios
melcul_furios  •  26 August 2022, 17:47

Cine scrie asa povesti sf? De ce ar da United 100 de milioane pe Osinhen? Si de ce l-ar da la schimb si pe CR7 si 100 de milioane? Ca vor sa scape de el si el sa plece e una, insa in nici un caz sa si plateasca diferenta si suma asa mare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează