INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NEAMŢ PENTRU JUVE

15 milioane de euro pentru Kuranyi

Articol de - Publicat miercuri, 07 aprilie 2010 00:00

Presa germană a dezvăluit că echipa torineză îl vrea pe atacantul lui Schalke. Potrivit bisăptămînalului Kicker, Juventus a propus 15 milioane de euro clubului din Gelsenkirchen şi un contract pe 4 ani jucătorului german: "Italienii şi-au manifestat de mai multe săptămîni interesul pentru Kuranyi, dar pînă la Paşte tratativele pentru golgeterul de origine braziliană au trenat".


Kicker susţine că oferta "este una concretă şi scrisă, fiind prezentată săptămîna trecută. Impresarul nu ştie decît de propunerea de la Juve, dar totul e posibil. Asta pentru că golgeterul lui Schalke mai este curtat de Dinamo Moscova, Beşiktaş, Genoa şi Sunderland".

Kuranyi are 28 de ani si a marcat 18 goluri in acest sezon din Bundesliga.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  07 Aprilie 2010, 13:07

Cele 15 mil. de euro au fost promisi fotbalistului, adica cate 3,75 mil. euro pe sezon pentru o perioada de 4 ani.Fotbalistul din vara devenind liber de contract.

 •  07 Aprilie 2010, 10:04

:))) Voi sunteti mai prosti decat aia de la Kicker, daca puneti o asemenea prostie pe prima pagina. Lui Kuranyi ii expira contractul la vara! Cum sa dea 15 milioane pe un jucator liber?! Macar daca era 1 aprilie...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează