INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EXCURSIE

183 de euro ca să vezi ”Balonul de Aur” la Buenos Aires » Messi Tour

Leo Messi
Leo Messi

Articol de - Publicat duminica, 23 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 22 octombrie 2011 22:25

O agenţie argentiniană oferă un pachet incluzînd două nopţi de cazare la hotel de 4 stele, ghid şi bilet la un meci al lui Leo în echipa naţională


Pînă să-l vadă la Bucureşti pe Messi, fanii români ai argentinianului pot da o fugă la Buenos Aires, îmbinînd o călătorie turistică în capitala sud-americană cu un meci al "Balonului de Aur".

Cel mai bun fotbalist al planetei a ajuns patrimoniu universal, iar agenţia "Tangol" a avut ideea să atragă suporteri de pe toate continentele dornici să-şi întîlnească idolul la un joc al echipei naţionale a Argentinei. Pentru 183 de euro, oricine îşi poate achiziţiona pachetul "Messi Tour".

Oferta include două nopţi de cazare în hotel de 4 stele la Buenos Aires, transferul la stadion şi biletul la meci, plus ghid personal, instruit să povestească viaţa şi cariera lui Leo. "Proiectul e simplu. Tuturor celor care vin să ne viziteze capitala într-o perioadă ce se suprapune peste un joc al «naţionalei» le propunem această oportunitate", a explicat directorul Lucas Markowiecki.
Lansată la jocul cu Chile (4-2) din preliminariile CM 2014, în care Messi a dat un gol, iniţiativa a avut succes, 80% dintre pachetele disponibile fiind vîndute. Aşa că Tangol continuă "Messi Tour" şi pentru meciul cu Bolivia, de pe 11 noiembrie, dacă se va disputa tot la Buenos Aires.

Inspiraţi de Boca - River
Ideea de afacere nu-i o noutate. "Tangol" se inspiră după ofertele celor mai cunoscute cluburi din Argentina. Fanii aveau ocazia să achiziţioneze pachete speciale la derbyurile Boca - River şi la alte dueluri de tradiţie dintre San Lorenzo, Independiente, Racing, Velez şi Estudiantes. Preţurile sînt mai mici decît la "Messi Tour", variind de la 75 de euro pînă la 150, la El Clasico.

"Ghizii sînt foarte bine pregătiţi. Ştiu detalii foarte puţin cunoscute despre viaţa lui Messi, ca, de exemplu, de ce a plecat în Spania la 12 ani"
Lucas Markowiecki, directorul Tangol

20 de milioane de euro cîştigă anual Messi din contractele publicitare şi drepturile de imagine

1.630 de euro este preţul unui bilet de avion dus-întors cu Lufthansa pe ruta Bucureşti-Buenos Aires

161 de euro a fost preţul celui mai scump tichet (VIP 1, ultracentral) la amicalul cu Argentina, ce trebuia să se joace pe Naţional Arena pe 10 august. Cel mai ieftin (peluză) a costat 12 euro

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
mamania
mamania  •  23 Octombrie 2011, 09:03

Super interesant... altii fac din orice un business, noi avem si munte, si mare si ne batem joc de ele, ba mai mult mergem la bulgaroi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează