INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REPLICI

20 de ani de „Special One" » 15 replici memorabile ale lui Mourinho: „Dacă eu sunt locul 9 cei mai influenți, soția mea sigur e pe 8”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 10:26

Jose Mourinho, 57 de ani, este cunoscut ca un personaj savuros, care oferă în multe rînduri declarații spumoase. Astăzi, antrenorul lui Tottenham face 20 de ani în antrenorat. 

  • Iată o colecție de 15 reacții memorabile ale lui Jose Mourinho de-a lungul anilor, care au stîrnit multă vîlvă în presă.

1. "Barcelona este un oraş cultural, cu teatre importante, unde se face un teatru de calitate. Leo Messi a avut de unde învăţa comedie" - declara portughezul după Chelsea - Barcelona.

2. "Chelsea are o mare echipă şi un mare antrenor" - declara Mourinho pe vremea cînd antrena Chelsea în primul mandat.

3. "Uitaţi-vă la părul meu scurt, sînt pregătit de război" - spunea portughezul înaintea unui meci din Premier League.

4. "Cu siguranţă că toată Italia va fi foarte fericită pentru eliminarea noastră" - declara în primul an la Inter, după ce italienii au fost eliminaţi din Liga Campionilor.

5. "Am crezut că are de gînd să-mi mulțumească pentru că i-am dat un trofeu. Fanii lui Inter v-ar putea spune ce simt pentru el", Mourinho despre faptul că Benitez a cîștigat campionatul mondial al cluburilor după ce el luase Liga cu Inter.

6. "Dacă ar fi să-mi dau o notă de la 1 la 10, mi-aş da 11" - declara portughezul despre realizările sale din cel mai bun sezon de la Inter.

7. "Mă simt ca un Robin Hood al fotbalului italian. De aceea îmi place să fiu la Inter" - spunea pe vremea cînd o antrena pe Inter.

8. "Am fost mai fericit să elimin Barcelona în semifinalele Ligii Campionilor pe Camp Nou, decît să cîştig Liga Campionilor pe Santiago Bernabeu" - după ce a fost prezentat la Real Madrid.

9. "Am studiat italiană cinci ore pe zi mai multe luni pentru a fi sigur că mă înţeleg cu jucătorii, cu fanii şi cu presa. Ranieri a stat cinci ani în Anglia şi încă se străduia să spună bună ziua sau bună seara" - după o polemică cu Ranieri.

10. "Nu vreau ca Johan Cruyff să mă înveţe cum să pierd o finală de Liga Campionilor cu 4-0, asta nu vreau să învăţ" - o replică dată olandezului după ce acesta l-a criticat pentru stilul de joc al lui Chelsea.

11. "Dacă eu am fost votat ca fiind printre cei mai influenți oameni din lume pe locul 9, înseamnă că soția mea e pe locul 8 cel puțin"

12. "Ricardo Carvalho pare a avea probleme în a înțelege unele lucruri. Cred că ar trebui să-i facem un test IQ sau să îl ducem la un spital de boli mintale" - un derapaj la adresa unuia dintre jucătorii favoriți

13. "Dacă am greșit ceva, atunci îmi cer scuze. Privesc partea plină și sînt fericit că nu voi face închisoare din cauza acestei greșeli".

14. "Galeria lor e fantastică și atunci cînd cîntă f**k off Mourinho și așa mai departe".

15. "Cînd merg la conferința de presă înaintea meciului, în mintea mea partida a început deja, iar cînd merg la conferința de presă de după meci, jocul încă nu s-a terminat".

22 de trofeeare Jose Mourinho în palmares, inclusiv două Ligi ale Campionilor, una cu Porto și una cu Inter Milano

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Septembrie 2020, 12:24

A fost "The Special" doar vreo zece ani, până la UCL-ul luat cu Inter. După aceea a fost doar prea scump și prea gălăgios pentru ceea ce a oferit. Reușise să facă și din Real Madrid o echipă de cotonogari frustrați, pentru că acel 0-5 pe Nou Camp nu se putea digera ușor. Plecarea lui de acolo a eliberat Madridul de o povară.

rosualbastru1947
rosualbastru1947  •  23 Septembrie 2020, 11:51
Postat de mdg1 pe 23 Septembrie 2020, 11:18

Un circar ce a avut cândva succes, dar de atunci cheltuie banii cluburilor fără sa aducă rezultate.

el circar si tu zero

mdg1
mdg1  •  23 Septembrie 2020, 11:18

Un circar ce a avut cândva succes, dar de atunci cheltuie banii cluburilor fără sa aducă rezultate.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează