INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

3 jucători ai lui Real Madrid au bătut recordul de longevitate » De cât timp joacă împreună

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 17:25

Sergio Ramos, Pepe și Marcelo se află în jumătatea celui de-al zecelea sezon petrecut împreună la Real Madrid, devenind astfel cei mai longevivi fundași din istoria echipei madrilene.

Dacă Ramos joacă la Real din 2005, Pepe și Marcelo au ajuns pe Santiago Bernaneu în 2007 și s-au impus treptat în formația Realului.

Chendo, Manuel Sanchis și Fernando Hierro a fost precedentul trio care deținea recordul de longevitate în apărarea Realului. Ei au jucat împreună începând din sezonul 1989-1990 și până în sezonul 1997-1998.

Chiar dacă joacă împreună de 10 ani, cei trei fundași ai Realului încă joacă un rol important în echipa lui Zinedine Zidane, fiind titulari incontestabili.

Cei trei au șanse să mai joace alte câteva sezoane pe Bernabeu. Ramos și Marcelo au contracte până în 2020, în timp ce Pepe urmează să-și prelungească contractul care expiră în ianuarie 2017.

10 trofeeau câștigat cei trei la Real în perioada 2007-2016: două Ligi ale Campionilor, trei titluri, două Cupe ale Regelui, două Supercupe ale Spaniei, două Supercupe ale Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor

(Remus Dinu)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close