INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

3 puncte și încă trei accidentați. Chelsea plătește scump pentru victoria așteptată de o lună

Articol de - Publicat marti, 03 octombrie 2023 11:38 / Actualizat marti, 03 octombrie 2023 13:41

Chelsea a înscris în 82 de secunde două goluri în derbyul londonez, după ce timp de 303 minute nu înscrisese în campionat. Dar managerul Mauricio Pochettino i-a pierdut pe Mudryk, Broja și Moises Caicedo.

După trei etape fără succes în Premier League, Chelsea a învins-o pe Fulham (2-0) în debyul capitalei Angliei. Și a pus capăt unei secete ofensive de peste cinci ore în doar 82 de secunde. Atâtea au trecut aseară între golul lui Mudryk și cel reușit de Broja, spre mijlocul primei reprize. 

Pentru ucraineanul adus cu 100 de milioane de euro de la Shakhtar a fost chiar întâia realizare în tricoul "albaștrilor", în timp ce pentru atacantul albanez a fost al doilea gol marcat, la aproape un an de la acela semnat cu Wolverhampton, tot în campionat.

Marcatorii lui Chelsea s-au accidentat după pauză

Managerul Mauricio Pochettino a bifat abia al doilea succes în Premier la Chelsea și a doua victorie la rând, după 2-1 miercuri cu Norwich în Cupa Ligii. Deși situația s-a mai relaxat puțin, Chelsea urcând pe locul al 11-lea, grijile s-au înmulțit pentru formația patronată de Todd Boehly. 

O dată cu derbyul cu Fulham, s-au mai accidentat trei jucători, adăugându-se pe o listă și așa destul de lungă de indisponibili. Primul înlocuit a fost Mudryk, care n-a mai revenit de la vestiare, iar în minutul 65 l-a urmat Brojas, ce a părăsit terenul șchiopătând.

Replici tăioase între Mititelu și Nicolo Napoli: „Atunci erai antrenor” vs „Sunt mereu așa, când stăpânul nu se bagă la echipă”
FCU CRAIOVA
Replici tăioase între Mititelu și Nicolo Napoli: „Atunci erai antrenor” vs „Sunt mereu așa, când stăpânul nu se bagă la echipă”

14 accidentați în aproape două luni!

Și ca tacâmul să fie complet, Moises Caicedo, mijlocașul ecuadorian cumpărat de la Brighton vara trecută cu 116 milioane de euro, a ieșit și el în prelungiri, cu probleme medicale. Înaintea disputei de pe „Craven Cottage", Chelsea avea nu mai puțin de 11 indisponibili, o întreagă echipă aflată pe margine: Jackson, Chalobah, Badiashile, Bettinelli, Malo Gusto, Chukwuemeka, James, Chilwell, Lavia, Nkunku și Fofana! 

Noroc că după deplasarea de la Burnley vine pauza pentru meciurile naționalelor din preliminariile Euro 2024 și Poche va mai recupera din absenți.

23de meciuri i-au trebuit lui Mudryk să marcheze primul gol pentru Chelsea, la întâia partidă ca titular în echipa londoneză

Real Madrid caută fundaș central » Primul nume de pe lista „galacticilor”

Revenire spectaculoasă la Bayern Munchen » Fotbalistul se antrenează cu campioana Germaniei

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  03 Octombrie 2023, 15:38

A sărit in sus presa engleza la primul gol, de zici ca președintele ăluia a dat golul, nu el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează