INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

305 pentru cea mai frumoasă emblemă » Hamburg și-a adunat toți juniorii, fotbaliștii și staff-ul pentru o poză memorabilă

Întreaga acțiune a fost realizată sub motto-ul
Întreaga acțiune a fost realizată sub motto-ul "Suntem o echipă"

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2016 00:00

Hamburg a adunat pentru o poză memorabilă toate echipele, de la Under 11 până la seniori, staff-urile, funcționarii clubului și mascota Dino.

La Hamburger SV a sunat adunarea generală săptămâna trecută. De la Under 11 și până la seniori, absolut toate echipele au fost convocate la club, împreună cu antrenorii lor. Iar cu mascotă și funcționari cu tot, s-au făcut 305 persoane!

Faptul că șefii clubului au reușit să reunească pe toată lumea în aceeași zi e deja o performanță. Dar marea lucrare abia de atunci avea să înceapă.

Îmbrăcați în culorile alb-roșu-albastru ale lui HSV, protagoniștii au fost invitați în tribună. Iar acolo, sub îndrumarea unui art-director, au creat emblema clubului în format XXL.

Evident, din cadru nu putea lipsi mascota, dinozaurul Dino, căreia i s-a găsit cel mai bun loc posibil: în centru!  

Poza a ieșit pe măsura ideii care a stat la bază: genială! Și duce fotografia de echipă într-o nouă dimensiune.   

Penultima în Bundesliga!

De departe pe primul loc la fotografia de echipă, HSV e penultima în clasament. Cel mai vechi club din Bundesliga, fondat în 1887, a scăpat mereu la mustață de retrogradare în ultimii ani, și nici în acest sezon nu pare să fie altfel.

În primele trei etape, echipa lui Bruno Labbadia a bifat o remiză și două eșecuri, ultimul sâmbătă, acasă, în fața promovatei RB Leipzig: 0-4.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  19 Septembrie 2016, 10:09

Faptul ca penultima in Bundesliga este Schalke si nu Hamburger, pare sa nu intereseze pe nimeni din redactia ghesp. In alta ordine de idei, Hamburger are cel putin 305 angajati in club. Oare clubul ciobanului national are 100 de angajati? Asta cu tot cu cei de la tabloid.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează