INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

35 de milioane de euro! » Managerul lui Chelsea, Jose Mourinho, l-a declarat "my special one" pe Wayne Rooney

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 iulie 2013 21:57

Jose Mourinho pune paie pe foc în războiul dintre Wayne Rooney şi Manchester United.

"E preferatul meu! My Special One", le-a mărturisit managerul lui Chelsea jurnaliştilor insulari. Şi e gata să bage mîna adînc în buzunar pentru a-l avea. "Pînă la 35 de milioane!", a aflat cotidianul Daily Mail.

Deşi United susţine că Rooney, 27 de ani, nu-i de vînzare, şansele sînt de la o zi la alta mai mari. Atacantul nu mai vrea să audă de "diavoli" după ce managerul Moyes a declarat că-l vede drept rezerva lui Van Persie. Iar soţia, Coleen, a intrat în conflict cu fanii, de cînd le-a replicat la jigniri pe Twitter: "Gaşcă de psihopaţi!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
c7eric
c7eric  •  19 Iulie 2013, 15:41

Mai este si chestia ca Mourinho pana nu baga strambe la echipele adverse nu se simte bine. E posibil sa fie doar declaratii fara sa se concretizeze in ceva

adrian84
adrian84  •  19 Iulie 2013, 10:54

Am o vaga impresie ca United se va destrama si va intra intr-un con de umbra dupa retragerea lui Ferguson. Pacat.

c7eric
c7eric  •  19 Iulie 2013, 10:41

Daca pretul pentru Rooney este sa-l cedeze pe Mata(cum apare in presa engleza) sau sa-l scoata din echipa, fanii lui Chelsea vor protesta aparandu-l pe jucatorul care a fost cel mai bun din echipa in ultimii doi ani. Daca Rooney va fi un nou caz Torres, adus ca garantie a succesului dar va avea fluctuatii de forma? Mata in schimb a fost constant si cel mai bun servant la golurile echipei in ultimii 2 ani.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează