INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

4 motive pentru care Ronaldo a ales să plece la Juventus » Supărarea care aproape că i-a provocat un ulcer + Fotbalistul care i-a stricat definitiv relația cu Real Madrid

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2018 17:17

Conform ultimelor informații venite din Italia, Cristiano Ronaldo va fi prezentat mâine oficial la Juventus.

Starul lui Real Madrid, 33 de ani, este astfel protagonistul unui transfer surprinzător, într-un din cele mai bune momente ale carierei sale.

Cotidianul spaniol Marca a prezentat 4 dintre motivele pentru care fotbalistul portughez a ales această soluție neașteptată pentru următoarea aventură din cariera sa, motive care i-au stricat definitiv relația cu președintele Florentino Perez.

1. Ronaldo simte că Realul l-a ignorat în timp ce i-a căutat un succesor, așteptând ca el să plece sau să se retragă. Cât timp el câștiga trofeu după trofeu cu formația de pe "Bernabeu", conducerea se gândea cum să facă să-l aducă pe Neymar.

2. După finala Ligii din 2017, de la Cardiff, lui Ronaldo i s-a promis un contract nou, care însă nu a mai venit. Acest lucru l-a supărat atât de tare încât aproape i-a provocat un ulcer! A considerat că formația merengue i-a dat clar de înțeles că avea bani pentru un transfer ca Neymar, dar nu voia să-i folosească pentru a-i îmbunătăți lui înțelegerea cu Real Madrid.

3. Planul pentru sezonul recent încheiat i-a fost dat peste cap complet, lucru care l-a iritat peste măsură. Intenția sa era să joace la capacitate maximă până în decembrie, apoi s-o ia mai ușor în ianuarie și să termine sezonul în forță, la fel ca precedentul. A evoluat în Supercupa Spaniei, iar în meciul tur a fost eliminat și suspendat apoi 4 meciuri. Doar Zidane l-a susținut public după acest incident.

4. Ultimul motiv e reprezentat de problemele cu taxele, în urma cărora a fost nevoit să plătească 18,8 milioane de euro și a primit o pedeapsă de 2 ani cu suspendare. Cazul a început în mai 2016, iar după 3 săptămâni Realul a publicat un mesaj de susținere pentru Cristiano. Jucătorul a fost enervat de întârziere și de felul în care a fost tratat de clubul său în comparație cu Leo Messi la Barcelona, și el având probleme cu legea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
fuller
fuller  •  07 Iulie 2018, 03:24

Real o sa ia plasa cu Neymar. Ronaldo, cu bune si rele, are personalitatea lui, si a atras multa lume catre Real. Neymar, desi foarte talentat, e doar un imatur razgaiat, care isi atrage antipatii in crestere dupa simularile grosolane pe care le face. Nu are cum sa fie iubit dupa un asemenea comportament pe teren. Daca ei spera ca el va fi liderul echipei, atunci cei din conducere nu au nici o viziune.

catalynn
catalynn  •  07 Iulie 2018, 02:01

Era interesant daca Buffon nu pleca la Paris :-))) Banuiesc ca italienii ii vor trece cu vederea SF de CL daca va confirma la echipa lor :-))) La FC fcsb era mult mai simplu, iesea jjjijji calare pe mașina si le spunea enoriașilor săi “iubiți-l ca pe copilul vostru!” si aia era! :-))))

394205137657093
George Narcis  •  06 Iulie 2018, 23:11

Cristiano, un fotbalist care e invatat sa iasa in evidenta.laJuve ii va fi mult mai greu decat la Real.parerea mea ca a ales gresit.mult succes cr7

Vezi toate comentariile (25)
Comentează