INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

4 partide din Serie A, amânate din cauza epidemiei de coronavirus! UPDATE Va fi reprogramat și meciul echipei lui Ionuț Radu

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 februarie 2020 09:03

Patru partide din etapa cu numărul 25 din Serie A au fost amânate, după epidemia de coronavirus din Peninsulă.

UPDATE 15.00

Dat fiind faptul că nu sunt foarte multe date libere, se ia în calcul varianta ca meciurile din Serie A să se joace la programările stabilite inițial, însă fără spectatori! 

În privința partidei Inter Milano - Ludogoreț Razgrad, din returul șaisprezecimilor de finală din liga Europa, se discută și varianta unui teren neutru. Bulgarii au cerut o informare exactă, deoarece 600 de suporteri și-au cumpărat deja bilete la meci și și-au organizat plecarea în Italia.

UPDATE 13:00

Torino - Parma este al 4-lea meci din această etapă de Serie A care nu se va juca astăzi. Partida a fost amânată. Ionuț Radu (22 de ani, portar) făcea parte din lotul oaspeților.

Știrea inițială

Astfel, și Atalanta - Sassuolo, Verona - Cagliari și Inter - Sampdoria vor fi reprogramate pentru o altă dată care va fi stabilită ulterior. Aceste meciuri s-ar fi disputat în regiunile Veneto și Lombardia, două dintre zonele cele mai afectate de coronavirus.

„Vincenzo Spadafora, ministrul Sportului, a decis ca toate evenimentele sportive programte duminică, 23 februarie, în regiunile Veneto și Lombardia să fie amânate” - Giuseppe Conte, prim-ministrul Italiei

De asemenea, există mari șanse ca partida Inter - Ludogoreț de săptămâna viitoare (27 februarie), din returul „16”-imilor Europa League, să se joace cu porțile închise, din motive de securitate.

  • Numărul celor infectați cu coronavirus crește galopant în Italia, conform Libertatea;
  • Sunt doi morți înregistrați în Peninsulă și în jur de 76 de oameni îmbolnăviți, deși în urmă cu 48h erau doar câteva cazuri.

Majoritatea ligilor inferioare de fotbal și-au amânat deja toate etapele, iar epidemia de coronavirus a amânat o partidă și din Serie B: Ascoli - Cremonese. „Stadionul e un pericol pentru toată lumea!”, a declarat patronul gazdelor, conform Gazzetta dello Sport. 

Toate meciurile programate în zonele afectate sunt în pericol să fie anulate, anunță presa din Italia.

VEZI ȘI:

ALERTĂ în Italia: meciurile din Serie B, în pericol din cauza epidemiei de coronavirus! Meci suspendat pentru Vasile Mogoș

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
1282794581740389
Tărîţă Emil  •  24 Februarie 2020, 01:20

Urmeaza Euro 2020 peste vreo 4 luni. Pai cu un du-te vino prin Europa se poate imprastia virusul asta la greu. Ajungem sa ne mutam in colibe prin paduri si pe munti.

1590543567646951
Balauca Florin  •  23 Februarie 2020, 19:31

Ne îngrijorează pe noi cei mici,nicidecum mafia ce a scos si va scoate de acum înainte!spunea cineva mai sus,trist foarte trist!

180190845824463
Mihnea Iorga  •  23 Februarie 2020, 17:45
Postat de alex_777 pe 23 Februarie 2020, 16:13

:( trist foarte trist! bine ca stim sa fabricam cele mai moderne arme de ucis in masa, drone speciale de spionaj sau mai stiu eu ce insa in medicina, mediu, educatie lasam de dorit si aici nu este vorba de tara noastra este vorba de intreaga planeta condusa de acest grup care poate ar trebui sa vada alte solutii .... insa ...

Stai linistit ca si in arme biologice s-a investit mult, inclusiv in dezvoltarea de noi virusi, atat din interes politic, cat si al marilor corporatii medicale care fac averi din vanzarea de diferite vaccinuri

Vezi toate comentariile (5)
Comentează