INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TEAMA

420.000 de euro pentru a păzi "Camp Nou" de un atentat arab

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, a surprins printr-o măsură cu totul specială. El a angajat o firmă israeliană de securitate pentru a păzi stadionul "Camp Nou", temîndu-se de un posibil atentat arab.

 

Se pare, o bună parte dintre agenţi au legături cu Mossadul, cunoscutul şi temutul serviciu secret din Israel. Nu se ştie ce i-a provocat lui Laporta aceste temeri. Cert este că şeful grupării "blaugrana" a încercat încă din vară să contracteze o asemenea firmă, dar nu a reuşit acest lucru decît acum două luni, semnînd contractul fără să se consulte cu Consiuliul de conducere al clubului.

 

Costul anual al afacerii se ridică la 420.000 de euro. Adică 35.000 de euro pe lună.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  04 Martie 2010, 12:40

diferenta e ca daca facea cineva de la noi asta, era suspectat de "combinatii" ..bine adevarat e ca si e alt nivel acolo :D

new2.net
new2.net  •  04 Martie 2010, 12:08

Cel mai sigur a fost el amenintat de cineva...

 •  04 Martie 2010, 12:03

EU CRED CA STIE EL DE CE!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează