INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

5 jucători care au făcut carieră, dar cărora nu le place fotbalul » "Niciodată nu i-am înțeles pe cei care plătesc să vadă un meci"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2015 22:10

Găsește o meserie pe care să o iubești și n-o să simți că muncești nici o zi din viața ta. Credeați că toți fotbaliștii adoră ceea ce fac? Vă înșelați. Mai jos, 5 exemple de jucători care nu-s mari fani ai sportului rege.

Gabriel Batistuta
Într-un interviu, fostul fotbalist argentinian a spus: "Mie nu-mi place fotbalul, e doar meseria mea"

Mario Balotelli
Pentru SuperMario, fotbalul e tot un simplu loc de muncă: "Nu sărbătoresc golurile pe care le marchez, e doar jobul meu. Cînd un poștaș duce o scrisoare, sărbătorește?", se întreba, în urmă cu ceva timp jucătorul lui AC Milan.

Carlos Vela
Mexicanul nu stă pe gînduri cînd e pus să aleagă între fotbal și altă activitate: "Dintre un film bun și un meci bun, prefer filmul"

Christian Vieri
Italianul era mai pasionat de alt sport decît de fotbal: "Ca să fiu sincer, nu eram foarte bun la fotbal. Mi-a plăcut mult cricketul, visam să fiu următorul Allan Border (unul dintre cei mai buni jucători de cricket din istorie)"

David Batty
Fost internațional englez, Batty declara după ce s-a retras: "Sportul englez e plictisitor. Nu am mai văzut nici un meci de cînd am pus ghetele în cui. Niciodată nu i-am putut înțelege pe cei care plătesc pentru a vedea un meci"

sursa: marca.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează