INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MECIURI

5 meciuri de azi care merită urmărite » Bayern, Dortmund și City au reprezentație + Derby istoric în Italia

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 martie 2017 06:56

După meciurile electrizante care au avut loc în Liga Campionilor în această săptămână, astăzi se desfășoară alte partide interesante din campionatele Europei.

GSP.ro propune 5 meciuri ce merită vizionate astăzi.

1. Bayern Munchen - Eintracht Frankfurt, 16:30, Eurosport

Bavarezii primesc în această după-amiază vizita lui Eintracht Frankfurt, echipă ce traversează un sezon bun, situându-se pe locul 6, cu 35 puncte.

Bayern vine după victoria incredibilă de pe terenul lui Arsenal, scor 5-1, și speră să obțină azi succesul care să o distanțeze și mai mult de principalele urmăritoare din clasament.

2. Hertha Berlin - Borussia Dortmund, 16:30, Eurosport 2

Un alt duel tare vine tot din Bundesliga, acolo unde Borussia Dortmund va juca pe terenul Herthei Berlin.

Echipa antrenată de Thomas Tuchel a reușit la rândul său să se califice în sferturile Ligi Campionilor, după ce miercuri a demolat-o pe Benfica, scor 4-0.

Borussia caută victoria care să o apropie de ocupanta locului doi, RB Leipzig, dar nu va avea deloc o misiune ușoară în deplasarea de la Berlin, echipă care se află pe locul cinci în campionat și care se situează pe primul loc într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu, unde a strâns 9 victorii în 11 meciuri.

3. Middlesbrough - Manchester City (FINAL: 0-2)

Manchester City se deplasează pe terenul lui "Boro", într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei Angliei.

"Cetățenii" sunt în căutarea primului trofeu de la venirea lui Guardiola și speră să obțină calificarea încă din meciul de azi, pentru a nu mai fi puși în situația unei rejucări, așa cum s-a întâmplat în optimi cu Huddersfield.

4. Granada - Atletico Madrid, 21:45, TV Digi Sport 4

Echipa lui "Cholo" Simeone are un sezon mai slab decât precedentele, situându-se abia pe locul 4 în La Liga.

Atletico caută pe terenul Granadei victoria care să reducă din diferența de șapte puncte față de ocupanta locului 3, FC Sevilla, poziție ce asigură calificarea directă în grupele Ligii.

Granada este într-o situație complicată în clasament, aflându-se pe locul 18, la cinci puncte de prima poziție neretrogradabilă.

Totuși, aceștia au câștigat ultimele trei meciuri disputate pe teren propriu, astfel e de așteptat ca Atletico să aibă o misiune complicată diseară.

5.  Genoa - Sampdoria, 21:45, TV Digi Sport 3

Unul dintre cele mai încinse derby-uri din Italia, " Derby della Lanterna", își consumă în această seară un nou episod.

Cele două rivale nu traversează un sezon strălucit, Genoa aflându-se pe locul 13, în timp ce Sampdoria se află pe locul 10.

Meciul din această seară va fi a 96-a confruntare a principalelor echipe din orașul Genoa. Sampdoria are 36 victorii, 35 meciuri s-au terminat la egalitate, în timp ce Genoa s-a impus de 24 ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close