INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

6 zile până la Suedia - România » Veriga slabă suedeză! Lindelof gafă uriașă la eliminarea lui Manchester United din Cupa Angliei

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2019 12:01

Probleme şi pentru Suedia, prima adversară a României din preliminariile CE 2020. Victor Lindelof, fundaşul central al lui United, este vinovat la reuşita de 2-0 a lui Jota, pe care apoi l-a faultat tare, primind iniţial „roşu”.

Manchester United nu a mai ajuns pe Wembley, unde anul trecut pierdea finala cu Chelsea. Acum a ieşit din Cupă în „sferturi”, eliminată surprinzător de Wolverhampton (1-2). Golul lui Rashford din finalul prelungirilor a venit prea târziu, trupa lui Solskjær, care învingea la Paris în Ligă, plătind scump erorile din defensivă. Acolo unde Victor Lindelöf a fost veriga slabă. Iată că şi Suedia, prima adversară a României din preliminariile CE 2020 pe 23 martie în meciul de la Stockholm, are mari probleme în centru, pe care nu numai „lupii” le pot specula.

Tackling de „galben”

Chiar de lângă acesta a reuşit să marcheze Diogo Jota pentru 2-0, dublând avantajul luat de Raúl Jiménez. Mai mult, stoperul scandinav putea termina partida mai devreme. În minutul 84 a primit cartonaş roşu după o intrare periculoasă asupra aceluiaşi Jota, Martins Atkinson consultându-se şi cu asistentul Steve Child. Doar că în Cupa Angliei există VAR şi Chris Foy a modificat decizia, în urma analizării reluărilor tacklingului, şi l-a întors pe Lindelöf din drumul spre vestiare. A transformat cartonaşul roşu în galben, dar United tot a cedat! 

Citește și:

Barcelona vrea din nou să îl transfere pe Antoine Griezmann! Ce sumă trebuie să plătească + de ce francezul vrea să plece de la Atletico

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
calinescu_
calinescu_  •  17 Martie 2019, 14:41

ZIARISTI DE SERIE B ......!!!!!!! NICI UN CUVANT DESPE NECONVOCAREA LUI NISTOR SI MATEIU ....!!!!! LIPSA TOTALA DE PROFESIONALISM ....!!!!

a_sumari18
a_sumari18  •  17 Martie 2019, 13:54

Scorpie, aberezi cu grație. Întoarce-te la "glumițele" tale, că fotbal nu prea știi. La golul lui Jota au gafat Shaw (de vreo 3 ori în aceeași fază) și Romero, care a avut o poziție foarte slabă în momentul șutului și nu a putut nici să plonjeze corect în timp util, luând un gol absolut parabil la colțul scurt. Vina lui Lindelof, cel mai bun fundaș central de la United în acest sezon, e cam aceeași cu vina lui Pereira, care a centrat slab la cornerul după care a început contraatacul de la golul 2 sau ca vina ta, care ții cu Liverpool.

10155756793727815
Bruno Conti  •  17 Martie 2019, 13:28

Intre timp jucatorii nostri exceleaza la Ludogoret. Ii batem de s*** :)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close