INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

A anunțat conducerea că vrea să plece de la Barcelona și a decis unde va evolua în sezonul viitor

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 14:41

Javier Mascherano, 33 de ani, ar putea pleca de la Barcelona la finalul acestui sezon, după 8 ani petrecuți pe Camp Nou.

Ziarul catalan Sport scrie că argentinianul le-a transmis șefilor clubului că vrea să plece după acest sezon și că ar urma să joace în Statele Unite ale Americii.

Spaniolii scriu că decizia este definitivă și că mai sunt de pus la punct câteva detalii, mijlocașul, care la Barcelona a fost transformat în fundaș, având mai multe oferte.

"El Jefecito" este unul dintre ce mai importanți jucători ai Barcelonei, fiind unul dintre căpitani. A venit în 2010, de la Liverpool, și a mai jucat la River Plate, Corinthians și West Ham. Oficialii Barcei vor ca Mascherano să continue la club, iar dacă acesta nu va merge în SUA, are mari șanse să continue la echipa lui Ernesto Valverde, cu care mai are contract până în 2019.

1 golare Mascherano la Barcelona, în 329 de meciuri jucate

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
jcash
jcash  •  28 Octombrie 2017, 17:03

Eu am anuntat conducerea frf ca fc fcsb nu e steaua. Are cineva vreun argument care sa ma contrazica ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close