INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

A bătut Steaua, apoi şi-a abandonat Bentley-ul pe autostradă! Terry a luat-o pe drumul lui

foto: cars.uk.msn.com
foto: cars.uk.msn.com

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 16 martie 2013 15:20

Căpitanul lui Chelsea, John Terry, cel care a înscris şi golul secund contra Stelei, scor 3-1, joi seară, şi-a abandonat maşina personală, un Bentley Continental GT de culoare argintie, pe autostradă, după care şi-a sunat un amic să vină s-o ia după ce s-a descongestionat traficul pe A3!

Informaţia a fost oferită în această dimineaţă de ziarul The Sun, martori oculari şi agentul fundaşului de 32 de ani confirmînd ştirea.

Prietenul la nevoie se cunoaşte
La o zi după succesul cu Steaua, apărătorul londonezilor se îndrepta spre conacul său din Surrey, dar şi-a pierdut răbdarea după ce-a stat blocat în trafic cîteva zeci de minute, la doar 5 kilometri de casa sa. Aşa că n-a mai rezistat şi şi-a părăsit bolidul de 200.000 de euro pe şosea, plecînd pe jos spre vila sa, nu înainte de a-şi suna un prieten şi de a-i transmite să vină să-i ridice maşina de unde a lăsat-o.

Evenimente tragice înainte
"Stăteam acolo de ore întregi, aşa că ne-am dat jos din maşini şi ne conversam, cînd l-am văzut pe Terry în treningul lui Chelsea plecînd de unul singur pe autostradă. Bombănea, a trecut peste barierea poliţiei şi dus a fost", a relatat un martor ocular.

Evenimentul ce-a dus la blocaj a fost cutremurător: un bărbat s-a aruncat de pe un pod şi s-a sinucis, iar un motociclist a murit lovindu-se într-o ambulanţă parcată! Un alt participant la trafic a fost nemulţumit de atitudinea lui John, spunîndu-le celor de la The Sun: "Drumul ar fi putut să se deschidă după doar cinci minute de la plecarea lui Terry, şi-atunci maşina lui ne-ar fi blocat pe mulţi. Nu se face aşa ceva!".

Agentul jucătorului a declarat, ulterior: "John trebuia să ajungă acasă urgent de aceea a chemat un prieten să vină să stea în maşina lui, după care respectivul a luat bolidul şi i l-a adus fotbalistului".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
thumbzilla
thumbzilla  •  16 Martie 2013, 15:36

bun asa :)) power is the best alibi....la cascavalu' lui,lasa masina unde vrea el.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close