INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NAPOLI

A bătut un polițist care nu i-a cărat bagajele! Mai nebun ca Maradona! Arogantul președinte al lui Napoli a făcut circ pe Aeroportul din Capodichino

Articol de - Publicat duminica, 26 iulie 2015 00:00

Sindicatul agenților vamali l-a dat în judecată pe Aurelio De Laurentiis, care i-a considerat hamali, ordonîndu-le inclusiv să-l lase să tragă microbuzul pe pistă, la scara avionului, pentru a-și debarca suita și valizele

Vara caniculară i-a încins și mintea președintelui lui Napoli. Ultima aroganță comisă de Aurelio De Laurentiis s-a întîmplat luni, pe Aeroportul din Capodichino, unde a agresat fizic un agent vamal ce refuzase să-i care bagajele!

Bossul azzurrilor a pretins apoi ca poliția să-i permită să intre cu microbuzul personal pe pistă și să-l parcheze la scara avionului pentru a descărca suita și gemantanele. Cum pretențiile sale au fost ferm respinse, De Laurentiis a luat foc și a sărit să bată și alți agenți de pe aeroport. Asta după ce, la plecare, i se dăduse voie să se îmbarce cu alte 18 rude și prieteni la poarta rezervată echipajului de zbor!

"Agenții au suferit leziuni și contuzii ce necesită pînă la 5 zile pentru vindecare. E un act foarte grav, care va fi probat de camerele de supraveghere. Dacă nu vom primi scuzele președintelui, vom merge mai departe cu acțiunea penală", a avertizat Sindicatul agenților.

"Prin acest gest incalificabil, De Laurentiis a atins culmea aroganție sale și îl anunțăm că am depus o plîngere la Procuratură, unde ne vom constitui ca parte civilă"
Tommaso Delli Paoli, secretarul general al Sindicatului agenților

A fugit de presă pe scuter!

Acum patru ani, De Laurentiis făcea scandal mare și la Ligă, după stabilirea calendarului Seriei A. Furios pentru programul stabilit, președintele lui Napoli a fugit de presă aruncîndu-se pe un scuter, pe care a mers 1,5 km: "Mi-este rușine că sînt italian. Sînteți niște rahați, vreau să mă întorc la cinema. Mă retrag din fotbal și plec din țară".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  26 Iulie 2015, 14:04

nu sa gasit niciun *** sa il pedepseasca ca sa arate ca are muschi???? inseamna ca mosu are in spate vreo gasca mafiota si le e frica oamenilor sa nu o mierleasca aiurea!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Iulie 2015, 10:52

In mod normal, orice vagabond care face scandal intr-un aeroport e arestat imediat. Dar si Italia tot de la Rîm se trage...

red77
red77  •  26 Iulie 2015, 10:05

mafiotul ramane mafiot pana moare ! si oare rezultatele ciudate ale echipei sezonul trecut sunt intamplatoare? sau omul s-a si imbogatit ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează