INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

A condus cele mai importante echipe din România și acum a ajuns în Italia » Un român îi va fi elev

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 16:13

Cristiano Bergodi a fost numit noul antrenor al formaţiei Modena, la care este legitimat şi fundaşul român Ştefan Popescu, a anunţat, luni, clubul italian.

" Modena anunţă că l-a numit antrenor pe Cristiano Bergodi, care a mai pregătit echipa în sezoanele 2010/11 şi 2011/12", a precizat clubul italian.

Cristiano Bergodi a venit la formația din Serie B în locul argentinianului Hernan Crespo, demis după ce a pierdut meciul cu Cagliari, 1-2. Crespo a început sezonul pe banca Modenei.

Cristiano Bergodi (51 de ani) a mai pregătit-o pe Modena în perioada 2010-2012. În cariera sa a mai antrenat echipele Imolese, Sassuolo, FC Naţional, CFR Cluj, Rapid Bucureşti, Politehnica Iaşi, Steaua Bucureşti, Pescara, Brescia şi ASA Târgu Mureş.

Modena se află pe locul 18, care duce în barajul pentru evitarea retrogradării în liga a treia italiană, cu 35 de puncte, după 33 de etape.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  29 Martie 2016, 00:38

Respect vesnic Cristiano Bergodi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează