INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

A devenit faimos contra Astrei, iar acum a semnat cu Borussia Dortmund!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 03 ianuarie 2015 16:58

Borussia Dortumnd este penultima în Bundesliga, cu 15 puncte, însă în Liga Campionilor a reuşit să se califice în "optimi", acolo unde o va întîlni pe Juventus.

Cu doi oameni care au stat mai mult în afara gazonului din cauza accidentărilor, Reus şi Henrikh Mkhitaryan, nemţii s-au reorientat şi s-au pus pe transferuri.

Borussia a anunţat pe site-ul oficial că a obţinut semnătura lui Kevin Kampl, fotbalistul lui Red Bull Salzburg, cel care a reuşit o "dublă" în victoria austriecilor din Europa League în faţa Astrei, 5-1.

" Kevin Kampl este un mijlocaş ofensiv versatil, pe care l-am observat o foarte bună perioadă de timp. Stilul lui de joc se potriveşte ca o mănuşă echipei noastre" a declarat Michael Zorc, directorul sportiv al Borussiei.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
tristan
tristan  •  03 Ianuarie 2015, 23:28
Postat de ftwraku pe 03 Ianuarie 2015, 19:48

Ce presa manelista....'a devenit faimos contra Astrei" .....=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

si eu subscriu

lukasoil17
lukasoil17  •  03 Ianuarie 2015, 23:22

marfa...deci o sa joace in Bundesliga2!!!

vladone29
vladone29  •  03 Ianuarie 2015, 22:09

Pai cand sa auziti si voi de o superechipa,care produce spectacol la fiecare meci jucat,atat in campionat cat si in cupele europene,decat cand, joaca impotriva unei echipa romaesti,pacat ca se destrama,Mane a plecat la southampton,Kampl pleaca la borussia dortmund,si sunt sigur ca or sa mai plece si alti...dar presupun ca cei de acolo sunt profesionisti si or sa gaseasca niste jucatori pe masura valori celor plecati.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează